Το κουκλοθέατρο είναι ένα είδος θεάτρου με κάποιες ιδιαιτερότητες...

Πρόκειται για ένα θέατρο όπου οι πρωταγωνιστές είναι ομοιώματα ανθρώπου, δηλαδή κούκλες ομοιώματα ζώων και αντικειμένων. Αρχικά ο ρόλος του ήταν θρησκευτικός, σιγά-σιγά μετατράπηκε όμως σε ένα μέσο ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους.

Το κουκλοθέατρο έχει μια πολύ μεγάλη ιστορία στη ψυχαγωγία του ανθρώπου, ενώ εστιάζεται κυρίως στη διασκέδαση των μικρών παιδιών.

Σκεπτόμενοι τα παραπάνω, οι διοργανωτές του γκρουπ "Puppet Theater" θέλησαν να μας θυμίσουν τα παιδικά μας χρόνια, μέσα από το θέμα του πληρώματος τους.

Το γκρουπ 142 έτσι, απέδειξε πως το vintage όχι μόνο ταιριάζει στο Πατρινό Καρναβάλι αλλά το ομορφαίνει ακόμα περισσότερο.

Οι φωτογραφίες είναι μια προσφορά της "Euroline Σ. Μπακολιάς και ΣΙΑ ΕΠΕ Αnek Lines" η οποία μέσα από το patrasevents.gr, προβάλλει όλα τα πληρώματα, τους καρναβαλιστές, αλλά και την ίδια την πόλη μέσα από το καρναβάλι της σε μία προσπάθεια να αποτυπώσει στον φωτογραφικό φακό, όσο γίνεται περισσότερες στιγμές από αυτά που έζησαν οι 45.000 καρναβαλιστές που πήραν μέρος σε αυτό το μοναδικό γεγονός.