Το Πατρινό Καρναβάλι είχε τους δικούς του Δαίδαλους που έλαμψαν με την παρουσία τους και την πρωτοτυπία της στολής τους, δίνοντας έναν πορτοκαλί τόνο στην καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής. Το πλήρωμα 95 εκτοξεύτηκε απευθείας από τον... ήλιο στην καρδιά του καρναβαλιού της Πάτρας και έδωσε τα δικά του φτερά στη μεγάλη γιορτή.

Οι Daedalus του Πατρινού Καρναβαλιού έκαναν αίσθηση με το αρμονικό σύνολο που έδειξαν, παρουσιάζοντας μια από τις καλύτερες προτάσεις που είδαμε φέτος στο τομέα της καλλιτεχνικής αμφίεσης. Υπέροχα καπέλα, όμορφες και πρωτότυπες κατασκευές, με βάση τη θεματολογία του γκρουπ, οι Δαίδαλοι χάρισαν μία άλλη νότα στο Πατρινό Καρναβάλι και ένα πορτοκαλί τόνο που εντυπωσίασε και άρεσε αρκετά σε όλους όσοι τους είδαν. 

Οι φωτογραφίες είναι μια προσφορά της "Euroline Σ. Μπακολιάς και ΣΙΑ ΕΠΕ Αnek Lines" η οποία μέσα από το patrasevents.gr, προβάλλει όλα τα πληρώματα, αλλά και την ίδια την πόλη μέσα από το καρναβάλι της σε μία προσπάθεια να αποτυπώσει στον φωτογραφικό φακό, όσο γίνεται περισσότερες στιγμές από αυτά που έζησαν οι 45.000 καρναβαλιστές που πήραν μέρος σε αυτό το μοναδικό γεγονός.