Ο Γιώργος Αρβανίτης και το κανάλι του στο youtube, το ArvaOfficial, δεν θα μπορούσε να λείψει από το διήμερο της τρέλας του Πατρινού Καρναβαλιού 2019. 

Ο γιος του γνωστού σκηνοθέτη που έχει ξανά έρθει στο καρναβάλι της Πάτρας, πήρε την παρέα του και όλα τα απαραίτητα συστατικά για να καλύψει αυτό την μεγάλη γιορτή και δεν δίστασε να μπει στην καρδιά της αχαϊκής πρωτεύουσας, εκεί που για τρεις και πλέον μέρες γινόταν ο χαμός από τον κόσμο που δεν σταμάτησε να χορεύει και να γλεντά μέχρι το πρωί. 

Ο ίδιος μαζί με την παρέα του (ήταν και ο ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου) κατέγραψε τα όσα έζησε στο καρναβάλι της Πάτρας, πηγαίνοντας σχεδόν παντού στο κέντρο της πόλης και ανεβάζοντας ένα βίντεο στο κανάλι του, εννέα λεπτών και κάτι.

Ξεχωριστή στιγμή του βίντεο ένας παραλίγο... βιασμός με μία από τις κοπέλες εκείνες που κυκλοφορούσαν στην Πάτρα τις μέρες του καρναβαλιού, με γυμνό τον... ποπό τους. Του χρόνου είναι σίγουρο ότι θα μας ξανά έρθει αφού πλέον έχει γίνει ένας από τους φανατικούς φίλους του Πατρινού Καρναβαλιού. 

Δείτε το βίντεο με το πώς έζησε ο ίδιος και η παρέα του το καρναβάλι της Πάτρας. 


ΒΙΑΣΜΟΣ στο Πατρινό Καρναβάλι 2019 ( pournaras , kopsialis , arxigos , chatzigewrgiou , arva )