Ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, αποχώρησε από το προεδρικό μέγαρο, αργά το απόγευμα, όταν πλέον οι διαδηλωτές έλυσαν την πολιορκία του κτιρίου και αποχώρησαν. 

Ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς βγήκε από την κεντρική έξοδο του κτιρίου και καθώς κατευθύνονταν προς το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο χαιρετούσε και χαμογελούσε κάποιους διαδηλωτές οι οποίοι παρέμειναν έξω από το προεδρικό και τον αποδοκίμαζαν. Ο πρόεδρος της Σερβίας κατά τη διάρκεια που οι διαδηλωτές είχαν περικυκλώσει το προεδρικό μέγαρο και τον κρατούσαν αποκλεισμένο μέσα, ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία, όπου φαίνεται να παίζει σκάκι με τον ΥΠ.ΕΣ. Νέμποϊσα Στεφάνοβιτς, με το σχόλιο: «Στιγμές χαλαρότητας πριν τον απογευματινό φόρτο εργασίας».

Οι διαδηλωτές με επικεφαλής τους ηγέτες του συνασπισμού των κομμάτων της αντιπολίτευσης «Συμμαχία για την Σερβία» (SzS), μετά την αποχώρηση τους από το προεδρικό μέγαρο, πραγματοποίησαν πορεία προς την γενική αστυνομική διεύθυνση Βελιγραδίου, όπου κρατούνται εφτά άτομα τα οποία συνελήφθησαν σήμερα, για τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στη δημόσια ραδιοτηλεόραση. 

Από τη διοίκηση της αστυνομίας ζήτησαν να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι συλληφθέντες, δίνοντας διορία εικοσιτέσσερις ώρες για να ικανοποιηθεί το αίτημά τους. Μπροστά από το κτίριο της αστυνομίας οι διαδηλωτές έμειναν μέχρι τις 7 το βράδυ και αποχώρησαν ήρεμα. 

Οι ηγέτες της αντιπολίτευσης κάλεσαν τους πολίτες να συγκεντρωθούν και πάλι αύριο το απόγευμα έξω από την γενική αστυνομική διεύθυνση Βελιγραδίου.