Η Νικολέττα Ράλλη ταξίδεψε με τον Νίκο Κοκλώνη στην τροπική Κουάλα Λουμπούρ, την πρωτεύουσα της Μαλαισίας. Ανάμεσα σε άλλα ο Νίκος Κοκλώνης τη ρώτησε για το κομμάτι των σχέσεων, πως είναι η ίδια μέσα σε αυτές, τι θέλει από τον άλλον, αν συγχωρεί την απιστία. Ο έρωτας της με τον Γιώργο Μαυρίδη είχε συζητηθεί πολύ μέσα στο καλοκαίρι, όμως όπως είναι γνωστό εδώ και λίγους μήνες οι δυο τους δεν είναι πια μαζί. Μάλιστα, η παρουσιάστρια φαίνεται να έχει βρει τον έρωτα ξανά στο πρόσωπο του επιχειρηματία Μιχάλη Ανδρούτσου.

Πώς αντέδρασε όταν ο Νίκος Κοκλώνης τη ρώτησε για τον Γιώργο Μαυρίδη;

«Για να μην συνεχίσεις, με τον Γιώργο δεν είμαστε πια μαζί», ξεκαθάρισε η Νικολέττα Ράλλη και συνέχισε: «Επομένως, δεν υπάρχει λόγος να μου κάνεις καμία ερώτηση για αυτό, γιατί δεν είναι και σωστό. Έχει τελειώσει. Έχει τελειώσει πάρα πολύ όμορφα. Όλα καλά. Έχουμε μείνει δυο πολύ καλοί φίλοι. Αυτό. Δεν έχω να σου πω τίποτα άλλο». Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι κρατάνε επαφή, αλλά στο αν βλέπονται απάντησε: «Δεν έχω να σου πω τίποτα πραγματικά, γιατί μιλάς για δυο ανθρώπους που ο ένας δεν είναι παρών και μένουμε σε άλλες πόλεις. Δεν είναι ότι θα τον πετύχω πουθενά, ή θα του πω «α, κατεβαίνω, κατέβα κι εσύ».

«Στις σχέσεις μου είμαι κανονική. Περιμένω πράγματα από τον άλλον γιατί είμαι κι εγώ δοτική. Μου αρέσει να υπάρχει πολύ ρομαντισμός. Μου αρέσει να με θέλει ο άλλος, να τον θέλω», ανέφερε η Νικολέττα Ράλλη. «Το κέρατο καλύτερα να μην το μάθω. Αν το μάθω δεν θα το συγχωρούσα», δήλωσε η παρουσιάστρια και ο Νίκος Κοκλώνης ζήτησε να μάθει την αιτία του χωρισμού της με τον Γιώργο Μαυρίδη.

«Με τον Γιώργο ήταν κάτι όμορφο, κάτι πολύ ωραίο, το οποίο έκανε τον κύκλο του και καλό είναι μια σχέση η οποία παραμένει δυνατή, μια φιλία μπορεί να κρατήσει πολύ περισσότερα χρόνια από μια σχέση προσωπική. Άρα κρατάς το ωραίο κομμάτι που αυτό ήταν και το πιο δυνατό στοιχείο», αρκέστηκε να απαντήσει η Νικολέττα Ράλλη.


Νικολέττα Ράλλη: Η αντίδραση της για τον Γιώργο Μαυρίδη!