Πάμε μία βόλτα στα Μάταλα; 

Στο διήμερο του καρναβαλιού της Πάτρας δεν χρειάστηκε κάτι τέτοιο. Ξέρετε γιατί; Τα Μάταλα ήρθαν στην καρδιά της Πάτρας και στο καλύτερο καρναβάλι της Ελλάδος.

Τα έφερε στο Πατρινό Καρναβάλι το πλήρωμα 86 που μας έκανε αρχικά την πρόταση και αφού διαπίστωσε ότι κανείς δεν φεύγει από την Πάτρας τις μέρες του καρναβαλιού, είπε να φέρει το διάσημο αυτό μέρος της Κρήτης, που αποτέλεσε σημείο αναφοράς για το κίνημα των χίπις, εδώ. 

Έτσι τα μέλη του πληρώματος ντύθηκαν χίπιδες και παρέλασαν στους δρόμους της Πάτρας, βάζοντας το δικό τους λιθαράκι σε αυτό το πολύχρωμο θέαμα του καρναβαλικού ποταμιού που ονομάζεται μεγάλη παρέλαση της Κυριακής. 

Οι φωτογραφίες είναι μια προσφορά της "Euroline Σ. Μπακολιάς και ΣΙΑ ΕΠΕ Αnek Lines" η οποία μέσα από το patrasevents.gr, προβάλλει όλα τα πληρώματα,αλλά και την ίδια την πόλη μέσα από το καρναβάλι της σε μία προσπάθεια να αποτυπώσει στον φωτογραφικό φακό, όσο γίνεται περισσότερες στιγμές από αυτά που έζησαν οι 45.000 καρναβαλιστές που πήραν μέρος σε αυτό το μοναδικό γεγονός.