Ένα από τα πιο επιτυχημένα μιούζικαλ του ελληνικού κινηματογράφου, οι «Θαλασσιές οι χάντρες» του Γιάννη Δαλιανίδη, αποφάσισε να ανεβάσει στο Θέατρο Ακάδημος την επόμενη θεατρική σεζόν ο Βασίλης Γκουρούσης, δίνοντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σύζυγό του, Τέτα Καμπουρέλη!

Πρόκειται για ένα από τα πιο εμπορικά έργα της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, με πρωταγωνιστές τούς Ζωή Λάσκαρη, Φαίδωνα Γεωργίτση, Μάρθα Καραγιάννη και Μαίρη Χρονοπούλου.

«Σε δύο μέρες, που θα έχει ολοκληρωθεί το καστ των ηθοποιών, θα μπορέσω να σας αποκαλύψω τα ονόματά τους, καθώς και τους ρόλους που θα κρατήσουν» ανέφερε αποκλειστικά στην «Espresso» ο θεατρικός επιχειρηματίας, ο οποίος, φειδωλός στις δηλώσεις του, δεν θέλησε να αναφερθεί με λεπτομέρειες σε τούτο το μεγάλο θεατρικό εγχείρημα.

Όσο για τον ρόλο που θα κρατάει η σύζυγός του;

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, θα έχει τον ρόλο της Μάρθας Καραγιάννη στην ταινία του 1967. Ο ίδιος, πάντως, δεν αρνήθηκε ότι η Βάσια Παναγοπούλου θα είναι η σκηνοθέτιδα του μιούζικαλ, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο.