Αυτό είναι το νέο ειδύλλιο της πόλης που θα κάνει πάταγο! Η παρουσιάστρια άκρως εκδηλωτική στο πρώτο τραπέζι νυχτερινού κέντρου!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι και πάλι ερωτευμένη! Ο νέος της σύντροφος είναι πολύ γνωστός επιχειρηματίας! Μάλιστα, το ζευγάρι όχι μόνο δεν κρύβει τον έρωτά του, αλλά δε δημόσια έξοδο τους αντάλλαξαν καυτά φιλιά!

Την αποκάλυψη έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος, στην πρεμιέρα της εκπομπής του Όλα λάθος. Στα αποκλειστικά πλάνα που προβλήθηκαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο επιχειρηματίας, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Κώστας Παπαποστόλου: «Βγήκαν σε πολύ γνωστό μαγαζί, όπου τραγουδούν οι Melisses και η Τάμτα και ήταν σε πολύ τρυφερά ενσταντανέ. Είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε να εναγκαλίζεται δημόσια τόσο πολύ με σύντροφο. Νομίζω δεν την έχουμε ξαναδεί έτσι».

Κατά τη διάρκεια προβολής του επίμαχου βίντεο, ο Πέτρος Κωστόπουλος ανέφερε έκπληκτος: «Αυτόν κάπου τον ξέρω. Νομίζω ότι είναι ο Φίλιππος. Όχι νομίζω, είμαι σίγουρος, είναι ο Φίλιππος! Είναι επιχειρηματίας ο μπαμπάς του, είναι και ο ίδιος, παίζει και λίγο μουσική. Μην σας πω και το επώνυμο γιατί μπορεί να γίνει κανένα λάθος, αλλά είμαι σίγουρος: είναι ο Φίλιππος! Έχει ένα εστιατόριο στη Μύκονο κι εδώ έχει έπιπλα και διάφορα πράγματα».


Τα καυτά φιλιά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με γνωστό επιχειρηματία!