«Το δίλημμα των εκλογών που έρχονται, δεν είναι άλλο, παρά ένα. Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέες περιπέτειες», διεμήνυσε από την Άρτα η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

Σε δηλώσεις στην κεντρική πλατεία της πόλης, άσκησε σκληρή κριτική στην Ν.Δ και στο ΣΥΡΙΖΑ για τις πολιτικές τους. Κάλεσε «κάθε προοδευτικό πολίτη να ενισχύσει το Κίνημα Αλλαγής» και παράλληλα εξέφρασε την διαπίστωση, πως «δυναμώνει κάθε μέρα το προοδευτικό ρεύμα, απέναντι στις δύο όψεις της συντήρησης, τους εκφραστές της συντήρησης και του διχασμού, της πόλωσης, που δεν είναι άλλοι από την παλιά Δεξιά του κ. Μητσοτάκη και την νέα Δεξιά του κ. Τσίπρα».

«Η στάση τους τα τελευταία 10 χρόνια, καθυστέρησε και ακρίβυνε την προσπάθεια εξόδου από την κρίση. Οι θυσίες όμως του ελληνικού λαού, πρέπει να πιάσουν τόπο. Έχει έρθει η ώρα να τελειώσουμε με την υπερφορολόγηση, με τη διαρκή λιτότητα, με τη φτωχοποίηση με την μιζέρια. Πρέπει να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον τόπο τους», προσέθεσε η κ. Γεννηματα και υπογράμμισε ότι το ΚΙΝΑΛ μπορεί να δώσει την αυτή την μάχη αποτελεσματικά.

«Και ξέρουν οι Έλληνες πολίτες ότι εμάς μπορούν να μας εμπιστευτούν. Δεν θα διαψεύσουμε την ελπίδα τους όπως το έκανε ο κ. Τσίπρας. Το δίλημμα των εκλογών που έρχονται δεν είναι άλλο παρά ένα: Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής η διχασμός και νέες περιπέτειες», τόνισε, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή στην Άρτα, λέγοντας πως «η αγάπη των ανθρώπων, μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω αυτή την προσπάθεια που κάνουμε».

Η κ. Γεννηματά το απόγευμα θα μεταβεί στην Πρέβεζα, όπου θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία.