Η Σοφά Πανάγου είναι πλέον μέλος της σειράς «Το σόι σου» και υποδύεται την «Όλγα».

Ωστόσο, πριν μερικά χρόνια, είχε συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό ως «Ναταλία» στο «50-50». Ένας ρόλος που όπως αποκάλυψε η ίδια επηρέασε αρκετούς από τους τηλεθεατές. 

Έχετε αντιμετωπίσει κάποιο αστείο περιστατικό από τον κόσμο;

«Με έχουν σταματήσει τουλάχιστον πέντε οικογένειες οι οποίες μου εξομολογήθηκαν ότι έχουν βαφτίσει το παιδί τους Ναταλία επηρεασμένοι από τον ρόλο μου στο «50-50». Επίσης, μου έχει τύχει ηλικιωμένη κυρία να μου μιλάει ακατάπαυστα για προσωπικά της θέματα και κάποια στιγμή να αντιλαμβάνεται ότι τελικά δεν με γνωρίζει αλλά  απλώς νιώθει μια οικειότητα μαζί μου... «Μα πώς νόμιζα ότι σε ξέρω καλά; Σαν να σε βλέπω πολύ συχνά;».

Βρίσκετε ομοιότητες ή διαφορές του σογιού σας με του τηλεοπτικού;

«Βρίσκω και ομοιότητες και διαφορές. Η μεγάλη ομοιότητα, η οποία νομίζω δεν είναι μόνο δική μου αλλά ένα κοινό γνώρισμα κάθε ελληνικής οικογένειας, είναι η αγάπη και το νοιάξιμο των γονιών για τα παιδιά τους, όσο και αν μεγαλώσουν, ακόμα και αν φύγουν και πάνε σε δικό τους σπίτι, ακόμα και αν κάνουν δικά τους παιδιά, θα υπάρχει πίσω μια μαμά που θα γεμίζει ταπεράκια, ένας μπαμπάς που θα ανησυχεί...»

Είστε κοντά σαν χαρακτήρες με την 'Ολγα;

«Δεν θα έλεγα ότι είμαστε πολύ κοντά. Η ‘Ολγα είναι αρκετά λογική και συντηρητική, δεν θα επαναστατήσει εύκολα. Το πλαίσιο στο οποίο κινείται είναι τελείως διαφορετικό από το δικό μου. Εγώ είμαι πιο άνετη, πιο χύμα, πιο χαλαρή. Μπαίνοντας, πάντως, συχνά στη διαδικασία να υποδυθείς κάποιον άλλο, αυτομάτως γνωρίζεις καλύτερο τον ίδιο σου τον εαυτό, ανακαλύπτεις πτυχές που νιώθεις οικεία και συνειδητοποιείς ότι ίσως τελικά τις έχεις και εσύ»

Η Όλγα λειτουργεί σαν φωνή της λογικής; .

«Σε κάθε σόι υπάρχει και κάποιος που είναι η φωνή της λογικής, έτσι, .για να κρατάει τις ισορροπίες»

Είναι εύκολη η συμβίωση με τον Μιχάλη;

«Ο Μιχάλης είναι μια ιδιαίτερη προσωπικότητα. Ονειροπόλος, φυγόπονος, ήρεμος, σχεδόν αδρανής. Η συμβίωση με έναν τέτοιο άντρα δεν είναι εύκολη, ειδικά για όσους είναι παρατηρητές. Αυτοί οι δύο χαρακτήρες, όμως, αγαπιούνται τόσο πολύ, τόσο βαθιά, που με έναν περίεργο τρόπο αλληλοσυμπληρώνονται και συμβιώνουν αρμονικά» εξήγησε στο Mytv.