Όλα έτοιμα για το 4ο Boxing Cup της Άμυνας Πατρών, σε μία από τις μεγαλύτερες πυγμαχικές διοργανώσεις που γίνεται στην Πάτρα, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας. 

Ο Μάριος Καπερώνης και οι άνθρωποι της Άμυνας Πατρών όλες αυτές τις μέρες έχουν τρέξει και έχουν φροντίσει έτσι ώστε να πάνε όλα καλά και να πραγματοποιηθεί μία διοργάνωση που θα είναι πραγματικά μία γιορτή για την πυγμαχία, διαφημίζοντας το άθλημα, όπως και οι προηγούμενες τρεις.

Την Κυριακή 17 Μαρτίου σε ρόλο οικοδεσπότη, θα φιλοξενήσουν δεκάδες αθλητές και σωματεία από όλη την Ελλάδα, ενώ θα υποδεχθούν τον κόσμο της Πάτρας που αναμένεται να πάει στο Κουκούλι για να δει τους αγώνες. 

Η διοργάνωση θα είναι χωρισμένη σε δύο μέρη. Το πρωί (11:00) θα γίνει σπάρινγκ με την συμμετοχή των αθλητών των ακαδημιών, αλλά και μεγαλύτερων πυγμάχων. Στα σπάρινγκ θα πάρουν μέρος συνολικά 96 αθλητές και ο αριθμός τους θα φτάσει τα 44. Από το απόγευμα και μετά (18:00) θα ξεκινήσει το βασικό μέρος της διοργάνωσης που θα έχει να κάνει με τους αγώνες. 


Συνολικά θα διεξαχθούν 19 αναμετρήσεις, ενώ στους αγώνες παίρνουν μέρος 34 πυγμάχοι από 15 σωματεία. Οι περισσότεροι από τους αθλητές που θα πάρουν μέρος θα είναι από την Πάτρα, όχι όμως μόνο από αυτή.

"Στους αγώνες πρόκειται να πάρουν μέρος αθλητές όλων των κατηγοριών και όλων των ηλικιών που έχουν πάρει μετάλλια στα αγωνίσματά τους ή έχουν κατακτήσει πρωταθλήματα. Το θέαμα θα είναι υψηλής τεχνικής κατάρτισης και καλούμε όλο τον κόσμο της Πάτρας να ανέβει στο Κουκούλι και να παρακολουθήσει από κοντά τους αγώνες" τονίζει μιλώντας στο patrasevents.gr o Μάριος Καπερώνης. 

Η διοργάνωση θα έχει και φιλανθρωπικό σκοπό. Οι αθλητές και ο κόσμος που θα πάρει μέρος θα έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στον σύλλογο "Φωτεινό Αστέρι" που εδώ και χρόνια κάνει ένα σημαντικό έργο βοηθώντας οικογένειας που βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση και έχουν ανάγκη. 


Τα ζευγάρια των βασικών αγώνων


Το πρόγραμμα των σπάρινγκ