Κανόνες δεν υπάρχουν στο Πατρινό Καρναβάλι.

Όλοι οι καλοί χωράνε. Ακόμα και αυτοί που δεν είναι τόσο καλοί. Και τα καλά παιδιά και τα... κακά. Αρκεί να έχουν διάθεση και κέφι για να καρναβαλιστούν και να περάσουν καλά. Στην περίπτωση του πληρώματος 33 υπήρχαν βέβαια μόνο καλά παιδιά. Τουλάχιστον έτσι δήλωναν.

"Τα καλά παιδιά πάνε Καρναβάλι" και το σίγουρο είναι ότι το πλήρωμα ήταν ένα από αυτά που έκαναν αίσθηση με την παρουσία τους, τόσο με τη στολή όσο και με τα υπόλοιπα στοιχεία που συνέθεταν το γκρουπ. 

Ένα όμορφο και αρμονικό σύνολο, από το οποίο ξεχώριζαν τα μπαλόνια, ο συνδυασμός των χρωμάτων και φυσικά τα μέλη του πληρώματος που έδειξαν ότι ξέρουν να καρναβαλίζονται. 

Οι φωτογραφίες είναι μια προσφορά της "Euroline Σ. Μπακολιάς και ΣΙΑ ΕΠΕ Αnek Lines" η οποία μέσα από το patrasevents.gr, προβάλλει όλα τα πληρώματα, αλλά και την ίδια την πόλη μέσα από το καρναβάλι της σε μία προσπάθεια να αποτυπώσει στον φωτογραφικό φακό, όσο γίνεται περισσότερες στιγμές από αυτά που έζησαν οι 45.000 καρναβαλιστές που πήραν μέρος σε αυτό το μοναδικό γεγονός.