Συνέντευξη έδωσε στην εφημερίδα Realnews, παραχώρησε η Βίκυ Κάβουρα, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον τύπο άντρα, που τη γοητεύει.

Αν και είσαι σε ένα επάγγελμα όχι σταθερό, έχεις φύγει από το πατρικό σου σπίτι από νωρίς.

Ένας άνθρωπος ανεξαρτητοποιείται όταν φύγει από τη γυάλα που λέγεται «πατρικό σπίτι». Η Ελληνίδα μάνα δεν αφήνει το παιδί να εξελιχθεί, γιατί νιώθει ότι φεύγει από κοντά της το δημιούργημά της. Μια εγωιστική αντίδραση, η οποία κάνει κακό σε γενιές και γενιές και ως ενήλικες έχουμε πρόβλημα. Η μεγαλύτερη «αρρώστια» που έχουμε ως Έλληνες. 

Εγώ ενηλικιώθηκα στα 22, όταν πήγα να μείνω μόνη µου. Πριν από αυτό, όταν η μαμά µου μου είχε έτοιμο το φαγητό και το θερμοσίφωνο αναμμένο, αν και ήμουν ενήλικη, τελικά δεν ήμουν. Άνθρωποι που μένουν μέχρι τα 30 τους στο πατρικό και τρώνε από τη µαµά, στερούνται την απόλαυση που λέγεται «ζωή». Ή βολεύεσαι ή παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου και ζεις.

Σου έχει τύχει τέτοια περίπτωση συντρόφου;

Όχι, δεν µε γοητεύουν αυτού του τύπου οι άνθρωποι εμένα. Με γοητεύουν οι άντρες που έχουν πάρει τη ζωή στα χέρια τους από μικροί κι έχουν καταφέρει πράγματα µόνοι τους. Το να μένει και να τον ταΐζει η μαμά, µε ξενερώνει.