Τα σκιάχτρα βγήκαν στην παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού 2019, αλλά μην νομίζετε ότι μας φόβισαν. Ίσα- ίσα που με την εμφάνισή τους, μας έκαναν να χαζέψουμε με την αρμονία του σύνολου τους και το θέαμα που πρόσφεραν.

Το 194 ντύθηκε "Σκιάχτρα" στο φετινό Πατρινό Καρναβάλι και ήταν ένα από τα δεκάδες πληρώματα που ξεχώρισαν στην μεγάλη παρέλαση της  Κυριακής, έχοντας ως βασικό χρώμα το πράσινο, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τη θεματική του, με τα καπέλα και αντίστοιχα αξεσουάρ που αναδείκνυαν στην τελική την όλη εικόνα του γκρουπ. 

Το πλήρωμα ξεχώρισε για το κέφι και την καρναβαλική διάθεση που έδειξε, την ποικιλία της ηλικιακής κατηγορίας που είχαν τα μέλη του, με μικρούς, νέους και μεγαλύτερους να έχουν γίνει όλοι μια παρέα. Το Πατρινό Καρναβάλι, ανάμεσα σε όλα τα άλλα που είχε φέτος, είχε και τα σκιάχτρα του. 

Σκιάχτρα που δεν μας απομάκρυναν, αλλά μας έφεραν πιο κοντά στη δίνη της μεγάλης γιορτής. 

Οι φωτογραφίες είναι μια προσφορά της "Euroline Σ. Μπακολιάς και ΣΙΑ ΕΠΕ Αnek Lines" η οποία μέσα από το patrasevents.gr, προβάλλει όλα τα πληρώματα, αλλά και την ίδια την πόλη μέσα από το καρναβάλι της σε μία προσπάθεια να αποτυπώσει στον φωτογραφικό φακό, όσο γίνεται περισσότερες στιγμές από αυτά που έζησαν οι 45.000 καρναβαλιστές που πήραν μέρος σε αυτό το μοναδικό γεγονός.