Καλό είναι το πιόμα στο Πατρινό Καρναβάλι, όμως ένα γνήσιο και όμορφο γλέντι, όπως γίνεται στην Πάτρα κάθε καρναβάλι, θέλει και το φαγητό του και κατά συνέπεια το... σερβίτσιο του. 

Όταν μιλάμε όμως για Πατρινό Καρναβάλι, το σερβίτσιο μετατρέπεται σε βίτσιο και το πλήρωμα 49 κατέβηκε στους δρόμους της Πάτρας, προσφέροντας με την εμφάνισή του τις καλύτερες υπηρεσίες στην μεγάλη παρέλαση της Κυριακής. 

Τα πλήρωμα 49 μας έδειξε έτσι τα βίτσια του (και τα σερβίτσια του) που δεν ήταν άλλα από το να περάσουν καλά στο καρναβάλι της Πάτρας, να βγουν και να διασκεδάζουν, αλλά και να καρναβαλιστούν σε ένα από τα καλύτερα καρναβάλια του κόσμου.

Οι φωτογραφίες είναι μια προσφορά της "Euroline Σ. Μπακολιάς και ΣΙΑ ΕΠΕ Αnek Lines" η οποία μέσα από το patrasevents.gr, προβάλλει όλα τα πληρώματα, αλλά και την ίδια την πόλη μέσα από το καρναβάλι της σε μία προσπάθεια να αποτυπώσει στον φωτογραφικό φακό, όσο γίνεται περισσότερες στιγμές από αυτά που έζησαν οι 45.000 καρναβαλιστές που πήραν μέρος σε αυτό το μοναδικό γεγονός.