Ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Νικολόπουλος υποδέχθηκε με έκδηλη ικανοποίηση την συμμετοχή του γνωστού και αγαπητού γιατρού (βιοπαθολόγου) Διονύση Βορίση στο ψηφοδέλτιο της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ»:

«Χαίρομαι που ο γιατρός πίστεψε στην ανεξαρτησία του συνδυασμού μας και την αρτιότητα του προγράμματός μας και συστρατεύθηκε στον αγώνα για μια Πάτρα, που δεν θα συμβιβάζεται με την μιζέρια και τη μετριότητα. Με συναγωνιστές σαν τον Διονύση Βορίση το μέλλον της Πάτρας προοιωνίζεται ευοίωνο».

Από την πλευρά του ο γιατρός υπογράμμισε ότι το πάθος του Νίκου Νικολόπουλου για την αναδημιουργία της Πάτρας, που συνδυάζεται με ένα φιλόδοξο και υλοποιημένο σχέδιο δράσης, ήταν οι κύριοι λόγοι που αποδέχθηκε την υποψηφιότητα και θα δώσει όλες τις δυνάμεις του για να βιώσουν οι πολίτες της Πάτρας μια πραγματική, ευοίωνη αλλαγή στην καθημερινότητά τους.

Τέλος, επισήμανε ότι θ’ αφιερώσει, ειδικότερα, χρόνο και τις γνώσεις του για ν’ αντιμετωπισθούν τα βαλτωμένα προβλήματα του Ρίου (αποχετευτικό, κατάσταση δρόμων κ.λπ.) και των γύρω κοινοτήτων.

Άλλες 5 νέες υποψηφιότητες με την ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ

Την τρέχουσα εβδομάδα 5 ακόμη υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι πλαισίωσαν το ψηφοδέλτιο της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ» προσδίδοντας πρόσθετη δυναμική στον συνδυασμό. Πρόκειται για τον δικηγόρο και πρώην Δήμαρχο Κυλλήνης Δημήτρη Αρβανίτη, την πτυχιούχο της Φιλοσοφικής Όλγα Μοίραλη, την ιδιωτική υπάλληλο Βασιλική Μπασιλάρη, τον γνωστό καλλιτέχνη Χρυσοβαλάντη Κοκκόνη και τον Πρόεδρο των Λιμενεργατών Κώστα Στάμο.