Το Καρναβάλι είναι καυστικότητα, χιούμορ και σάτιρα και ένα από τα πληρώματα που αποτύπωσαν φέτος το στοιχείο αυτό, στις παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού, με βάση τα όσα μας έδειξαν, ήταν σίγουρα το "Σκίσε με να αλλάξω... ράφτη". 

Το πλήρωμα 90 του Σπύρου Κωνσταντινόπουλου και της ομάδας του έκανε παρέλαση στο κέντρο της Πάτρας, με ραπτομηχανές στο κεφάλι για καπέλο και έχοντας μπροστά του ορισμένες όμορφες κατασκευές που παρέπεμπαν στο θέμα του. 

Το γκρουπ ήταν σίγουρα ένα από αυτά που ξεχώρισε από πλευράς παρουσίασης της ιδέας του, μία ομάδα που δούλεψε αρκετά για να μας παρουσιάσει αυτά τα πράγματα και να μας δείξει για ακόμα μία χρονιά ότι η καρδιά του καρναβαλιού και η ψυχή του, είναι οι καρναβαλιστές του και αυτά τα πληρώματα. 


Τα πληρώματα, δηλαδή, που φροντίζουν να μας παρουσιάζουν κάθε χρόνο κάτι πρωτότυπο, καινοτόμο και δεν μοιράζουν απλά και μόνο στολές στα μέλη τους για το διήμερο. Ένα πλήρωμα όπως το 90 που κάθε χρόνο καταφέρνει να μας εντυπωσιάσει με το θέμα του και τη συνολική του παρουσία. 

Φέτος "έδεσε" και το έξυπνο άρμα -φορτηγό, με το κίτρινο χρώμα που έδωσε μια άλλη παρουσία στο γκρουπ και γενικότερα το αποτέλεσμα που είδαμε από το 90, σαν σύνολο και σαν γενική εικόνα, ήταν υψηλού επιπέδου, όπως κάθε χρόνο. 

Οι φωτογραφίες είναι μια προσφορά της "Euroline Σ. Μπακολιάς και ΣΙΑ ΕΠΕ Αnek Lines" η οποία μέσα από το patrasevents.gr, προβάλλει όλα τα πληρώματα, τους καρναβαλιστές, αλλά και την ίδια την πόλη μέσα από το καρναβάλι της σε μία προσπάθεια να αποτυπώσει στον φωτογραφικό φακό, όσο γίνεται περισσότερες στιγμές από αυτά που έζησαν οι 45.000 καρναβαλιστές που πήραν μέρος σε αυτό το μοναδικό γεγονός.