"Έδωσε, λέει, την άδεια η Υπουργός κυρία Παπανάτσιου για την επισκευή των παραλιακών δρόμων της Δημοτικής Ενότητας του Ρίου. Ίσως δώσει αντίστοιχη άδεια και για την περιοχή των Βραχνείκων.

Ποιο είναι το παράδοξο; Είναι ότι πριν λίγους μήνες η Κτηματική, (αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών), όχι μόνο απαγόρευε τις επισκευές, αλλά εξέδωσε «πρωτόκολλο κατεδάφισης» αυτών των παραλιακών δρόμων.

Και ποιο είναι το παράλογο;

Η Κτηματική και το Υπουργείο να θεωρούν κατεδαφιστέους, δρόμους που κατασκευάστηκαν από το Κράτος πριν 70 ή 80 χρόνια! Και προσοχή! Το Υπουργείο, δεν αλλάζει τα όρια του αιγιαλού, που στην πράξη έχουν αλλάξει πριν 80 χρόνια, αλλά με 5μηνη καθυστέρηση, «αδειοδοτεί» την επισκευή.
Τότε, οι διάφοροι φιλοκυβερνητικοί κύκλοι, δήλωναν ότι η αντιπολιτευόμενη την Κυβέρνηση Δημοτική Αρχή έκανε show.

Τότε, εμείς δηλώναμε ότι το show, θα γίνει όταν τολμήσουν να εφαρμόσουν το πρωτόκολλο κατεδάφισης. Φυσικά δεν το τόλμησαν!
Υπάρχει τρόπος να αποφύγουμε τον διαρκή παραλογισμό;

Ναι! Με την απόδοση στους Δήμους κάθε δημόσιου χώρου εντός των Διοικητικών και Πολεοδομικών τους ορίων. Τώρα! Τί λένε επί αυτού οι υποψήφιοι Δήμαρχοι; Ή για αυτούς δεν υπάρχει θέμα;" σχολιάζει ο Χρήστος Πατούχας επικεφαλης της Ανυπότακτης Πολιτείας.