Θέση για τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες στην Πάτρα με αφορμή τη μετάθεση της συναυλίας των Rotting Christ σε χώρο που διαχειρίζεται ο δήμος της πόλης παίρνει ο Γιάννης Αγγελάκας και αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως είναι ένας εντελώς διαφορετικός καλλιτέχνης.

Ο δημοφιλής μουσικός, με μία ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, ανακοινώνει ότι εάν δεν πραγματοποιηθεί η συναυλία των Rotting Christ, δεν θα παίξει ούτε ο ίδιος στην Πάτρα.

Αναλυτικά:

Rotting Greece μου μυρίζει η υπόθεση της ματαίωσης της συναυλίας των Rotting Christ στον πολυχώρο Αίγλη του δήμου Πατρέων.Αν δεν πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία τους είτε σήμερα κανονικά είτε την Κυριακή, μιας και θα έχει αποκατασταθεί το “τεχνικό πρόβλημα” μέχρι τότε,δεν πρόκειται ούτε εμείς να παίξουμε το Σάββατο στον συγκεκριμένο χώρο.Εύχομαι ο “προοδευτικός” δήμαρχος της Πάτρας να ξαναβρεί την χαμένη του αίγλη. Γ.Αγγελάκας

Σημειώνεται ότι το όνομα του Γιάννη Αγγελάκα ενεπλάκη καθώς η προγραμματισμένη για σήμερα συναυλία των Rotting Christ στον πολυχώρο Αίγλη ακυρώθηκε επειδή ο δήμος Πατρέων έκανε λόγο για τεχνικά προβλήματα. Η συναυλία έχει μεταφερθεί για άλλο χώρο, αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν όντως θα πραγματοποιηθεί.

Ο Γιάννης Αγγελάκας είναι προγραμματισμένο να παίξει αύριο στον πολυχώρο Αίγλη.

Η ανακοίνωση της συναυλίας των Rotting Christ προκάλεσε μία φρενίτιδα σε ακροδεξιούς, εκκλησιαστικούς και παραθρησκευτικούς κύκλους της πόλης και όχι μόνο, ενώ υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες πως σημειώθηκαν πιέσεις προς τη δημοτική αρχή να ακυρώσει την εμφάνιση του παγκοσμίου φήμης metal συγκροτήματος.


Πηγή: efsyn.gr