Έχει πάρει φωτιά το πρωτάθλημα της Football League με 5-6 ομάδες να βρίσκονται σε μεγάλη μάχη για τις 2 προνομιούχες θέσεις (η 2η με μπαράζ).

Ανάμεσά τους και η Παναχαϊκή που παρουσιάζει αυτή τη στιγμή τη μεγαλύτερη δυναμική από όλες, βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και κόντρα στην Δόξα Δράμας την Κυριακή, θέλει να συνεχίσει το σερί της στην προσπάθεια ανόδου που κάνει.

Για να το κάνει όμως αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο ενός από τα πιο βαριά ονόματα της κατηγορίας (Δόξα), με την ομάδα της Δράμας να κάνει νέα επανεκκίνηση με τον Δημήτρη Σπανό στον πάγκο.

Και μπορεί τα πράγματα φέτος να μην ήρθαν όπως τα περίμεναν στην Δόξα, όμως πλέον, με το πλάνο Βασιλειάδη έτοιμο για εφαρμογή και τις θέσεις 3η εώς 10η να οδηγούν στην Superleague 2, η Δόξα δεν έχει άλλη επιλογή από το να κυνηγήσει βαθμό ή βαθμούς στην Πάτρα.

Το φαβορί είναι πάντως η Παναχαϊκή που θα έχει πιθανότατα για πρώτη φορά τη μεγαλύτερη στήριξη για φέτος στο πρωτάθλημα, με τους Πατρινούς να έχουν «ζεσταθεί» για τα καλά από την πορεία της Πατρινής ομάδας.


Σύμμαχος θα είναι ο καιρός (ηλιοφάνεια προβλέπεται και άνοδος της θερμοκρασίας), καθώς επίσης και τα 5 ευρώ γενική είσοδος που σίγουρα δεν αποτελούν εμπόδιο, με βάση το θέαμα που παρουσιάζει το σύνολο του Οφρυδόπουλου.

Όπως αναφέρει το matchnews, στα αγωνιστικά, Μοντιέλ και Μουστακόπουλος δεν υπολογίζονται, ενώ ο Κολ με τον Πλέγα θεωρούνται έτοιμοι και ειδικά ο Αργεντίνος, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ξεκινήσει βασικός.

Άλλη μια Κυριακή κοντοζυγώνει, με μεγάλες μάχες στο πρωτάθλημα, με την Παναχαϊκή να τα δίνει όλα για τη μεγάλη νίκη και με τον κόσμο της ομάδας όπως όλα δείχνουν, μαζικά στο πλευρό της.