Η επίσκεψη στο 2o Συγκρότημα Αεροπορίας Στρατού, έδωσε το στίγμα πειθαρχίας και οργάνωσης στα μέλη των 2 ομάδων. Στόχος ήταν να δουλέψουν σαν μια «γροθιά» και να παραδώσουν το καλύτερο και πιο ισορροπημένο μενού, σύμφωνα με τις διατροφικές συνήθειες του στρατού. Συνολικά ψήφισαν 91 άτομα και με 49 ψήφους η κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη που κέρδισε, όπως αναφέρει το zappit.

Ήδη από την ώρα που ακούστηκαν τα αποτελέσματα, ο Τάσος Κυρικλάκης άρχισε να πετά μπηχτές, ακούγοντας και την κόκκινη ομάδα να λέει: «Τα βάλαμε τα μέσα. Μπράβο στα κορίτσια».»

«Μπράβο ρε ζουζούνια», σχολίασε στην αρχή χιουμοριστικά, ενώ στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε από τους κριτές τι σκέφτεται τώρα για το τι σκέφτεται που ξέρει το αποτέλεσμα, ξεδίπλωσε τη σκέψη του:

«Θα σας πω τώρα την αλήθεια. Όταν έχουν τρεις κοπέλες και πάμε σε ένα στρατώνα μέσα, σε τόσους φαντάρους. Χωρίς να υποτιμώ. Τα παιδιά μαγείρεψαν καλά, εννοείται, απλά είχαμε και την Ασημίνα δίπλα και έκανε εκεί τσαχπινιές», ανέφερε ο αρχηγός της μπλε ομάδας.

Το σχόλιο του ξάφνιασε την Άλκηστις που αργότερα δήλωσε πως αυτό την προσβάλει ως γυναίκα: «Θα μπορούσε να μην το είχε πει αυτό το πράγμα. Γιατί πρώτον με προσβάλει εμένα σαν γυναίκα. Δηλαδή εντάξει, γυναίκα δεν είχες εσύ στην ομάδα σου; Τι; Επειδή έχω παραπάνω κιλά από τις κοπέλες που είναι εκεί; Ίσα ίσα, είμαι πιο όμορφη από αυτές. Και αληθινή. Γιατί όσοι στρατιώτες και φαντάροι περνούσαν, μιλούσαν, μου λέγαν καλή επιτυχία, πιάναμε κουβέντα, που είμαι, τι κάνω πως με λένε. Αυτά δεν τα παίρνουμε στο σενάριο μας μέσα; Ή τα πετάμε και κρατάμε μόνο το ότι δεν είχε αλάτι το φασολάκι μου;».