Αν υπήρχε φέτος ένα ξένο στοιχείο που χαρακτήρισε το Πατρινό Καρναβάλι του 2019, αυτό σίγουρα προερχόταν από την Άπω Ανατολή.

Η παρουσία των Κινέζων χορευτών και ακροβατών του Κινέζικου Δράκου στο Πατρινό Καρναβάλι που μάγεψαν με τις παραστάσεις τους και τις εμφανίσεις που έκαναν όλες τις ημέρες που έμειναν στην Πάτρα, τόσο τους Πατρινούς, όσο και τους επισκέπτες της αχαϊκής πρωτεύουσας, είχε ένα ακόμα θετικό. 

Λόγω της παρουσίας τους βρέθηκαν στην Πάτρα και ομάδες - τουριστών από την Κίνα που τους ακολούθησαν και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, μαζί με τους επισήμους της Κινέζικης χώρας.

Οι εικόνες και τα βίντεο που ανέβασαν όλοι αυτοί από την κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού στα social media και στο διαδίκτυο ταξίδεψαν σε όλη την Κίνα. 

Κάτι που ασφαλώς μόνο θετικό είναι για την Πάτρα και το καρναβάλι της. Γιατί οι εικόνες αυτές αναμένεται να φέρουν κόσμο από την Κίνα  στην Πάτρα, τόσο το ερχόμενο καλοκαίρι, όσο και στο επόμενο καρναβάλι της πόλης.

Το Πατρινό Καρναβάλι φέτος ταξίδεψε στην Κίνα και δείτε δύο από τα βίντεο που έχουν ανεβάζει Κινέζοι χρήστες του youtube από την Πάτρα, διαφημίζοντας, έτσι, με τον δικό τους τρόπο την μεγάλη αυτή γιορτή της αχαϊκής πρωτεύουσας. 


Patras Carnival:希腊最大的狂欢节,巨型花车、妖娆的舞姿


Patras Carnival(Πατρινό Καρναβάλι) 2019帕特雷狂欢节—lots and lots of portraits(Πορτρέτο)