Το καλοκαίρι δεν είναι μακριά και το Body House Club το νούμερο 1 γυμναστήριο της πόλης είναι πανέτοιμο για την ανοιξιάτικη - καλοκαιρινή σεζόν και μας δίνει πολλούς λόγους να ξεκινήσουμε άμεσα την γυμναστική.

Το Body House Club, παρέχει μια μεγάλη γκάμα από ομαδικά προγράμματα που εκτελούνται από έμπειρους και καταξιωμένους instructors και πραγματοποιούνται στις πιο ευρύχωρες και καλοσχεδιασμένες αίθουσες της πόλης, όλες τις ώρες της ημέρας, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.


Μάλιστα με τρία προγράμματα την ίδια ώρα το Body House Club βρίσκεται στην κορυφή των ομαδικών προγραμμάτων πανελλαδικά.

Τα ομαδικά προγράμματα στο Νο1 γυμναστήριο της πόλης μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε σου ανάγκη για άσκηση, τόνωση, χαλάρωση και ευεξία.

Στο Body House Club οι επιλογές είναι πραγματικά πολλές: PILATES, ASTHANGA YOGA, IRON YOGA, AERIAL PILATES, ZUMBA, STEP, FITNESS, HIPS&ABS, CROSSFIT, BODY BAR, POWER FITNESS, AIRFIT, TRX, BOSU, CROSS TRAINING, SPINNING BIKE, ΚΟΙΛΙΑΚΟΙ, KICK BOX, SPINNING ADVANCE, AEROBIC, BODY FIT, FULL BODY, MOTR, FLOWBILITY, PERSONAL TRAINING, PERSONAL TRAINING GOLD, DANCE AEROBIC, BALANCED BODY PILATES REFORMER…


Το Spinning στο νούμερο 1 γυμναστήριο της πόλης δεν είναι απλά η νέα τάση στο fitness!

Τα Spinning προγράμματα αποτελούν μια από τις κορυφαίες επιλογές στο Body House Club.

Η ατμόσφαιρα του μαθήματος είναι εκρηκτική αφού εικόνα ήχος και παραγγέλματα, από το μικρόφωνο του γυμναστή, γίνονται ένα.

Το πρόγραμμα που κάνει τη ζωή μας ποδήλατο, αλλά το λατρεύουμε!


Το Body House Club, σας περιμένει για να σας προσφέρει fitness excellence εμπειρίες, γιατί η γυμναστική μπορεί να αποτελέσει μια διασκεδαστική εμπειρία, απόλυτα χαλαρωτική!

Ενταχθείτε, τώρα, στο κατάλληλο πρόγραμμα γυμναστικής του Body House Club!