Νέα είσοδος στη σειρά του AΝΤ1 «Μην ψαρώνεις».

Η σειρά με τον Θοδωρή Αθερίδη και την Μαρία Λεκάκη, που αγαπήθηκε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, ανανεώνεται με την είσοδο της Εβελίνας Βερνιέρη, την οποία υποδύεται η Βαλέρια Κουρούπη.

Ποια είναι η κυρία Εβελίνα, την οποία θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Η Εβελίνα είναι πλούσια. Πολύ πλούσια. Σνομπ και επιφανειακή. Καθώς πρέπει, με καλούς τρόπους, γαλλικά και πιάνο. Παίζει τένις και μπριτζ και κάνει συχνά δωρεές στα διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα που είναι μέλος. Είναι γύρω στα 45, παντρεμένη με γνωστό επιχειρηματία που δυστυχώς έπεσε κι αυτός θύμα του Διονύση.

Η Εβελίνα είναι και φίλη της Σάντυς. Τουλάχιστον έτσι πίστευε η Σάντυ, όταν μοιράζονταν τις ίδιες παρέες, κινούνταν στους ίδιους κύκλους, έκαναν κοινές εμφανίσεις σε πλούσια γκαλά! Όταν όμως ο Διονύσης καταχράστηκε χρήματα από τον άντρα της και η Σάντυ αναγκάστηκε να μετακομίσει στο Κερατσίνι, η Εβελίνα δεν την έψαξε ποτέ. Δεν ρώτησε και δεν έμαθε τι κάνει.

Όταν, η Σάντυ θα την πετύχει στο τένις club που θα έρθει για να ζητήσει βοήθεια από τις παλιές της φίλες στη νέα της επιχειρηματική δράση, η Εβελίνα θα την αποπάρει. Θα της μιλήσει άσχημα, υποτιμητικά, προσβλητικά. Σύντομα όμως θα το μετανιώσει και θα αποφασίσει να τη στηρίξει, προσφέροντάς της την τροφοδοσία με ψάρια στον επικείμενο πλούσιο γάμο της ανιψιάς της…