Το πλήρωμα 172 δεν έχει συνηθίσει στα τετριμμένα γι' αυτό και φέτος έκανε τη διαφορά ως Burattino, δίνοντας ποιότητα στο Πατρινό Καρναβάλι 2019!

Οι "μαριονέτες"... πλημμύρισαν τους δρόμους της Πάτρας και με αυξημένη την καλή διάθεση, πρόσφεραν θέαμα, στους χιλιάδες επισκέπτες, που ήρθαν από διάφορα μέρη της χώρας για να ζήσουν από κοντά, τη μεγάλη γιορτή της πόλης.

Το συγκεκριμένο γκρουπ, ήταν από εκείνα που συζητήθηκε για την ιδιαίτερη στολή του. Αυτοί που τη σχεδίασαν, είχαν έμπνευση και φαντασία, που αποτυπώθηκε στο χαρτί και ύστερα, πήρε "σάρκα και οστά"...

Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό με τις εγγραφές να διαδέχονται η μία την άλλη.


Έτσι, οι "Burattino", πήραν τη θέση τους στις παρελάσεις του περασμένου Σαββατοκύριακου και με το χαμόγελο να τους αντιπροσωπεύει, πέρασαν μπροστά από τον κόσμο, χορεύοντας και τραγουδώντας...

Ήταν από τα γκρουπ, που θα μείνουν αξέχαστα!

Οι φωτογραφίες είναι μια προσφορά της "Euroline Σ. Μπακολιάς και ΣΙΑ ΕΠΕ Αnek Lines" η οποία μέσα από το patrasevents.gr, προβάλλει όλα τα πληρώματα, τους καρναβαλιστές, αλλά και την ίδια την πόλη μέσα από το καρναβάλι της σε μία προσπάθεια να αποτυπώσει στον φωτογραφικό φακό, όσο γίνεται περισσότερες στιγμές από αυτά που έζησαν οι 45.000 καρναβαλιστές που πήραν μέρος σε αυτό το μοναδικό γεγονός.