Όλο και κάπου θα έχει πάρει το αυτί σας την St. Patrick΄s Day.

Οι λάτρεις της μπύρας σίγουρα την γνωρίζουν. Κάθε χρόνο στις 17 Μαρτίου οι Ιρλανδοί γιορτάζουν τον Άγιο Πατρίκιο (St. Patrick´s day) με τελετές, παρελάσεις και γιορτές. Γλεντούν πίνοντας μπύρα στο όνομα του Αγ. Πατρίκιου.

Σε αυτό το κλίμα θα μας βάλει φέτος το αγαπημένο μας Pas Mal, με μια όμορφη τριήμερη φιέστα, από τις 15 - 17 Μαρτίου για να τιμήσουμε και εμείς οι Πατρινοί δεόντος την St. Patrick΄s Day, απολαμβάνοντας αυθεντική Ιρλαδέζικη μπύρα.


Ντυμένοι στα πράσινα όλοι μαζί θα βρεθούμε στην Ηρώων Πολυτεχνείου την ημέρα του Αγ. Πατρίκιου, με μουσικές για να μπούμε στο ιρλανδέζικο πνεύμα.

Φυσικά και όταν σκέφτεσαι τι θα πιεις την ημέρα του Αγίου Πατρικίου για να νιώσεις και εσύ Ιρλανδός, το μυαλό σου αυτόματα πάει στην Guinness. Πρέπει να ρέει σε αφθονία και φυσικά το τριφύλλι να έχει δεσπόζουσα θέση. Σύμφωνα με έναν λαϊκό μύθο γύρω από το όνομα του Αγίου Πατρικίου, λέγεται ότι το χρησιμοποιούσε στις διδασκαλίες του.


Το Pas Mal φέρνει στην Πάτρα μια ολόκληρη κουλτούρα γιορτής και κεφιού με άφθονο ποτό, κεφάτες μουσικές και εκπλήξεις. Με τη τιμή φιάλης Guinness 4 ευρώ θα δίνεται και καπελάκι δώρο στο χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα.

Η St. Patrick΄s Day στο Pas Mal γίνονται St. Patrick΄s Days και αποτελούν μια ακόμη αφορμή για να μπούμε στο κλίμα, βάζοντας στην ατζέντα το αγαπημένο μας bar της πόλης και να γιορτάσουμε σαν Ιρλανδοί με μπύρα!