Ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά εστίασης της Πάτρας που αποτελεί εδώ και χρόνια ένα από τα στέκια της νεολαίας και των φοιτητών της πόλης, αλλάζει γειτονιά από την νέα σεζόν και κλείνει νωρίτερα για φέτος. 

Ο λόγος για το γνωστό κατάστημα "Magenda" το οποίο λειτουργούσε τα τελευταία δέκα χρόνια στην οδό Αγίου Νικολάου της Πάτρας, αρχικά ως καφετέρια και στη συνέχεια ως κλαμπ. Το patrasevents.gr μίλησε με τον Πέτρο Φούφουλα, έναν εκ των ιδιοκτητών του καταστήματος.

"Το Magenda δεν σταματά την λειτουργία του, απλά αλλάζει γειτονιά και οι φίλοι μας θα μας βρούνε σε ένα ακόμα μεγαλύτερο χώρο ανανεωμένους και έτοιμους για να τους υποδεχτούμε την επόμενη σεζόν". 

Το κατάστημα κλείνει νωρίτερα σε σύγκριση με άλλες χρονιές λόγω μη ανανέωσης του συμβολαίου με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στον χώρο αναμένεται να λειτουργήσει μέσα στο επόμενο διάστημα εμπορικό κατάστημα γνωστής πολυεθνικής εταιρείας ρούχων. 

Το "Magenda", σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται να λειτουργήσει μέσα στο κέντρο της Πάτρας και ίσως κοντά στην ίδια περιοχή που λειτουργούσε μέχρι τώρα.

Το σίγουρο είναι ότι το "Magenda" ολοκληρώνει την χειμερινή σεζόν με ένα μοναδικό πάρτι που θα κάνει την Κυριακή στις 17 Μαρτίου, με τους φίλους του να έχουν την ευκαιρία να το επισκεφτούν για τελευταία φορά στον συγκεκριμένο χώρο, μέσα στο οποίο έζησαν τα τελευταία χρόνια ορισμένες από τις καλύτερες τους βραδιές. 

Μη ξεχνάμε ότι το "Magenda" όλα αυτά τα 10 χρόνια της λειτουργίας του έκανε θραύση με τα πάρτι και τα events του και έγραψε την δική του σελίδα στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης της Πάτρας.