Η μάχη της τετράδας της betshop.gr έχει "ανάψει" για τα καλά για τον Promitheas Patras BC που ισοβαθμεί στην 4η θέση με ΠΑΟΚ και Περιστέρι και κάθε παιχνίδι ως το φινάλε μπορεί ν’ αποβεί καθοριστικό για την τελική κατάταξη και το πλεονέκτημα έδρας στα play-off, ενώ ο νεοφώτιστος αλλά ιδιαίτερα επικίνδυνος, HolargosBC παλεύει για μια θέση στην οκτάδα κι έχει ήδη νικήσει σε Χαλκίδα (την Κύμη), Ρόδο (τον Κολοσσό) και Αλεξάνδρειο (τον Άρη)..
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 17:00 και οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά 10:00-18:00 από τα γραφεία στα γήπεδα του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο και 10:00-13:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο κέντρο (Κανακάρη 136, 5ος όροφος, τηλ: 2610 275820).
Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ.