Δεν είναι μόνο το ξεφάντωμα και το πιώμα που κυριάρχησε στο κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας από τους επισκέπτες του Πατρινού Καρναβαλιού και τον νεαρόκοσμο που ήρθε στην Πάτρα το τριήμερο της Αποκριάς. 

Το ένα φέρνει το άλλο. Ορισμένοι από όλους αυτούς τους χιλιάδες νεαρούς που ήρθαν στην Πάτρα, είχαν άγριες διαθέσεις από την αρχή και έφτασαν στην πρωτεύουσα του καρναβαλιού, όχι μόνο για να απολαύσουν το θέαμα και τα δρώμενα, αλλά στην κυριολεξία για να ξεδώσουν. 

Τα troll, εξάλλου που κυκλοφορούν στην Αθήνα, για τα κίνητρα που φέρνουν τόσες χιλιάδες νέους στην Πάτρα στο καρναβάλι τους δίνουν και παίρνουν και αρκετά μάλιστα είχαν γίνει θέματα για νεανικές εκπομπές και youtubers πριν από το φετινό τριήμερο. Το τριήμερο που πέρασε σίγουρα τους έδωσε υλικό και για άλλα ακόμα πιο καυστικά ρεπορτάζ τύπου troll. 

Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν στα social media στον απόηχο του Πατρινού Καρναβαλιού οι νέοι και οι νέες που ήρθαν στην καρναβάλι της πόλης δεν περιορίστηκαν απλά και μόνο στο ξεφάντωμα. Κάποιοι από αυτούς του έδωσαν και κατάλαβε για τα καλά, ενώ σε διάφορα σημεία της Πάτρας, κοντά σε αυτά που γινόταν ο απόλυτος συνωστισμός, εικόνες θύμιζαν κάτι από το Ρίο της Βραζιλίας. 


Προκλητικές και κάτι παραπάνω από σέξι εμφανίσεις να κάνουν βόλτες στους κεντρικούς δρόμους, καυτά φιλιά μεταξύ νεαρών αγοριών και κοριτσιών, έξαλλοι χοροί από κοπέλες με στόχο τον εντυπωσιασμό, αλλά και ακόμα περισσότερο σεξ σε δημόσια θέα ή σε μέρη που οι πρωταγωνιστές, τα ζευγάρια που μάλλον τα είχαν τσούξει, νόμιζαν ότι ήταν απόκρυφα. 

Έτσι, μετά τα μεσάνυχτα και προς το ξημέρωμα στα σημεία που γινόταν ο χαμός έβλεπε κανείς νεαρές να είναι στο έδαφος αγκαλιά με τον καλό τους, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις το θέμα είχε προχωρήσει ακόμα περισσότερο.

Και φυσικά εκτός από το... καθιστό στα social media κυκλοφορούν διάφορα βιντεάκια με σεξ στην καρναβαλική Πάτρα ακόμα και στα.. όρθια, ενώ ανάρπαστο έχει γίνει ένα συγκεκριμένο από την οδό Ερμού.

Όμως και στους εσωτερικούς χώρους, στα μαγαζιά της Πάτρας, τα πράγματα είχαν μία αρκετά σέξι και προκλητική ατμόσφαιρα, όπως για παράδειγμα η κοπέλα που σε γνωστό κλαμπ της πόλης φορώντας μόνο ένα κορδόνι στο πίσω μέρος. 



Χορός με την... κορδέλα σε κλαμπ της Πάτρας

 Τελικά όλα αυτά τα troll για το καρναβάλι της Πάτρας, μάλλον δεν ανήκουν και τόσο στην σφαίρα της φαντασίας. 

Τα social media μαρτυρούν ότι έχουν μία αρκετή δόση αλήθειας, ανεξάρτητα αν αυτό είναι καλό ή όχι για την Πάτρα και το καρναβάλι της. Γιατί εντάξει η καρναβαλική ζάλη ανεβάζει την ερωτική λίμπιντο πάντα, αυτό είναι νόμος, όμως αυτά που δείχνουν τα social media πάνε το όλο ζήτημα σε μία άλλη διάσταση. 

Στο ερώτημα αν έγινε σεξ ή όχι το τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού σε δημόσια θέα στην Πάτρα, η απάντηση είναι μάλλον καταφατική. Για να μην πούμε κάτι χειρότερο, αλλά το αφήνουμε αυτό για τις troll εκπομπές των αθηναϊκών καναλιών και των youtuber που πρόκειται να ακολουθήσουν.

Βλέπετε, ξημερώματα η Πάτρα και το καρναβάλι της έδωσε δικαιώματα! 


Σεξ σε δημόσια θέα στην καρναβαλική Πάτρα

(Πηγή του βίντεο είναι το neopolis).