Το La Casa De Patrel ήταν το πλήρωμα που αποτέλεσε το σημείο αναφοράς του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού, κυρίως στις εφηβικές και νεανικές ηλικίες, συγκεντρώνοντας τον περισσότερο κόσμο που έχει καταφέρει να μαζέψει ποτέ πλήρωμα τα τελευταία χρόνια. 

Το Αγκαζέ βγάζοντας φέτος τους La Casa De Patrel, παίρνοντας έμπνευση από την αντίστοιχη σειρά που κάνει θραύση σε όλο τον κόσμο, πέτυχε διάνα, βγάζοντας το πιο εμπορικό γκρουπ των τελευταίων χρόνων. 


Το πλήρωμα είχε παλμό, δυναμισμό και ενθουσιασμό κατά την διάρκεια της παρέλασης, ενώ σε αρκετά σημεία τα νεαρά μέλη του δεν σταμάτησαν να ανάβουν καπνογόνα και να χορεύουν ασταμάτητα. Όσο για το Αγκαζέ 7, το σήμα κατατεθέν του συγκεκριμένου πληρώματος, κόντεψε να βουλιάξει από τον κόσμο που είχε μέσα και πάνω του. 

Οι La Cada De Patrel δημιούργησαν έναν χαμό στην παρέλαση, όπως χαμό έκανε το γκρουπ τους σε όλη την διάρκεια του Πατρινού Καρναβαλιού, ενώ κατά την διάρκεια του περάσματος τους, όλα ντύθηκαν στο "κόκκινο". 

Οι φωτογραφίες είναι μια προσφορά της "Euroline Σ. Μπακολιάς και ΣΙΑ ΕΠΕ Αnek Lines" η οποία μέσα από το patrasevents.gr, προβάλλει όλα τα πληρώματα, τους καρναβαλιστές, αλλά και την ίδια την πόλη μέσα από το καρναβάλι της σε μία προσπάθεια να αποτυπώσει στον φωτογραφικό φακό, όσο γίνεται περισσότερες στιγμές από αυτά που έζησαν οι 45.000 καρναβαλιστές που πήραν μέρος σε αυτό το μοναδικό γεγονός.Καρναβάλι της Πάτρας, La Casa de Patrel group


La Casa De Patrel - Patras Carnival 2019 (Παράνοια)Πατρινό καρναβάλι 2019(1)


Πατρινό καρναβάλι 2019(2)


Καρναβάλι της Πάτρας 2019


PATRAS CARNIVAL 2019 LA CASA DE PATREL