Για να ξεχωρίσει ένα πλήρωμα στο καρναβάλι της Πάτρας χρειάζεται φαντασία και ευρηματικότητα έτσι ώστε να κινήσει το ενδιαφέρον του θεατή. Όσο πιο πρωτότυπη είναι η θεματολογία τόσο περισσότερο αναζωπυρώνεται η προσοχή του κόσμου.

Αυτό ακριβώς έκανε πράξη το group 10 που φρόντισε να μας υπενθυμίσει μέσα από τις στολές του πως καρναβάλι & θάλασσα ταιριάζουν πολύ.

To πλήρωμα Monte Carlo ξέφυγε από τα καθιερωμένα κερδίζοντας τις εντυπώσεις ενώ το θετικό ήταν πως καρναβαλιστές όλων των ηλικιών, μικροί και μεγάλοι, χόρευαν και διασκέδαζαν με περίσσιο κέφι, μοιράζοντας ζωντάνια.


Καπεταναίοι, γοργόνες, μούτσοι, ναύτες, ομάδες με ιστορία στις φουρτούνες, μπήκαν στο πλοίο του Πατρινού Καρναβαλιού, και σάλπαραν για άλλες πολιτείες... άκρως κεφάτες!

Οι φωτογραφίες είναι μια προσφορά της "Euroline Σ. Μπακολιάς και ΣΙΑ ΕΠΕ Αnek Lines" η οποία μέσα από το patrasevents.gr, προβάλλει όλα τα πληρώματα, τους καρναβαλιστές, αλλά και την ίδια την πόλη μέσα από το καρναβάλι της σε μία προσπάθεια να αποτυπώσει στον φωτογραφικό φακό, όσο γίνεται περισσότερες στιγμές από αυτά που έζησαν οι 45.000 καρναβαλιστές που πήραν μέρος σε αυτό το μοναδικό γεγονός.