Έγινε και αυτό στην καρναβαλική Πάτρα.

Μία καλλίγραμμη κοπέλα κέρδισε τα βλέμματα και τις εντυπώσεις μέσα στον πανζουρλισμό που γινόταν στο κέντρο της Πάτρας με την σέξι εμφάνιση της, ανεβάζοντας το θερμόμετρο ακόμα πιο πάνω μέσα στην ζάλη του καρναβαλιού. 

Σύμφωνα με τα όσα μας είπαν η κοπέλα αυτή εμφανίστηκε έτσι το βράδυ του Σαββάτου να βολτάρει σε κεντρικούς δρόμους της Πάτρας. Όσοι την είδαν δεν πίστευαν στα μάτια τους, ενώ άλλοι νόμιζαν ότι είχαν πιει αρκετά και το φαντάζονταν.

Και όμως ήταν πραγματικότητα. Η νεαρή ήταν σχεδόν γυμνή τουλάχιστον από την πίσω πλευρά τουλάχιστον, ενώ στο κεφάλι της φορούσε κάτι που έμοιαζε με λαγουδάκι. Μάλιστα, οι ίδιες μαρτυρίες μας είπαν ότι δεν ήταν η μοναδική κοπέλα που είδαν να κυκλοφορεί έτσι με έναν τόσο σέξι και έντονα προκλητικό τρόπο.

Θυμίζουμε ότι στην Αστυνομία έφτασε καταγγελία ότι το ξημέρωμα της Κυριακής χόρευαν γυμνές ορισμένες κοπέλες στο παλαιό λιμάνι της Πάτρας. Να που το Πατρινό Καρναβάλι έχει κάτι μέσα από του από το Ρίο της Βραζιλίας όπου τέτοιες εικόνες τις μέρες του καρναβαλιού υπάρχουν παντού και είναι ρουτίνα. Ανεβαίνουμε επίπεδο χρόνο με το χρόνο...


Σέξι και όποιος αντέξει στο Πατρινό Καρναβάλι