Ένας χείμαρρος από POP CORN ξεχύθηκε στους δρόμους της Πάτρας, στις δύο μεγάλες παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού.

Ένας χείμαρρος από καρναβαλιστές που σκόρπισε το κέφι, την καρναβαλική διάθεση, την ανεμελιά, κάνοντας μας να νιώσουμε και πάλι παιδιά, μέσα από την μυρωδιά που μας ήρθε στις αισθήσεις νοητά, παραπέμποντας αυτόματα στα παιδικά μας χρόνια.

Το πλήρωμα 181 παρουσίασε ένα από τα πιο δυναμικά και ζωντανά γκρουπ, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου.


Το POP CORN ήταν ένα από τα πιο πολυάριθμα καρναβαλικά γκρουπ του φετινού καρναβαλιού, ένα πλήρωμα γεμάτο από ζωντάνια, νιάτα, ομορφιά και καρναβαλική διάθεση που έκανε κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του και στις δύο παρελάσεις.

Με μια στολή που... μας άνοιξε την όρεξη, κατάφερε να ενώσει μικρούς και μεγάλους για χάρη του Πατρινού Καρναβαλιού, κατεβάζοντας ένα από τα ωραιότερα πληρώματα των φετινών παρελάσεων που συνδύασε την μεγάλη συμμετοχή καρναβαλιστών με την κομψότητα και την φινέτσα.

Οι φωτογραφίες είναι μια προσφορά της "Euroline Σ. Μπακολιάς και ΣΙΑ ΕΠΕ Αnek Lines" η οποία μέσα από το patrasevents.gr, προβάλλει όλα τα πληρώματα, τους καρναβαλιστές, αλλά και την ίδια την πόλη μέσα από το καρναβάλι της σε μία προσπάθεια να αποτυπώσει στον φωτογραφικό φακό, όσο γίνεται περισσότερες στιγμές από αυτά που έζησαν οι 45.000 καρναβαλιστές που πήραν μέρος σε αυτό το μοναδικό γεγονός.