Για πολλούς το 222 ήταν το καλύτερο πλήρωμα του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού. Για άλλους αν όχι το καλύτερο, σίγουρα ένα από τα τρία τέσσερα καλύτερα που είδαμε στις φετινές παρελάσεις της Πάτρας. 

Οι Colourμπίνες του πληρώματος 222 έκαναν αίσθηση με την παρουσία τους στην μεγάλη παρέλαση της Κυριακής, σε κάθε επίπεδο. Από πλευράς αμφίεσης, από πλευράς κίνησης στην διάρκεια της παρέλασης, αλλά και από πλευράς κατασκευής άρματος. 

Όλα αυτά, άλλωστε, επιβεβαιώθηκαν και με το παραπάνω στην τελετή βράβευσης των πληρωμάτων του Πατρινού Καρναβαλιού, το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, όπου το 222 ήταν ένα από τα γκρουπ που ξεχώρισαν, παίρνοντας τέσσερα βραβεία. Το βραβείο 1ου καλλιτεχνικού άρματος, το βραβείο 1ου καλλιτεχνικού καπέλου, το βραβείο του 3ου μακιγιάζ και της 3ης καλλιτεχνικής αμφίεσης. 

Είναι ένα από τα γκρουπ που πάντα κάθε χρόνο κάτι έχουν να πουν και ο αριθμός τους ακούγεται συνήθως τα τελευταία χρόνια σε κάθε τελετή απονομής. Φέτος το πλήρωμα του Αρίστου Σταθόπουλου και της ομάδας του έκανε την διαφορά στον καλλιτεχνικό τομέα, παρουσιάζοντας ένα σύνολο αρμονικό, με υπέροχα χρώματα και ένα καινοτόμο καπέλο που κέντρισε τα βλέμματα. 


Παράλληλα, το γκρουπ επιφύλασσε να κάνει και το δικό του δρώμενο μπροστά στην πλατεία Γεωργίου και το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο αισθητικά το επίπεδο. Οι Colourμπίνες έτσι του Πατρινού Καρναβαλιού θα μείνουν ένα από τα πληρώματα του 2019 που θα θυμούνται για αρκετοί καιρό οι θεατές και ο κόσμος της Πάτρας. 

Οι φωτογραφίες είναι μια προσφορά της "Euroline Σ. Μπακολιάς και ΣΙΑ ΕΠΕ Αnek Lines" η οποία μέσα από το patrasevents.gr, προβάλλει όλα τα πληρώματα, τους καρναβαλιστές, αλλά και την ίδια την πόλη μέσα από το καρναβάλι της σε μία προσπάθεια να αποτυπώσει στον φωτογραφικό φακό, όσο γίνεται περισσότερες στιγμές από αυτά που έζησαν οι 45.000 καρναβαλιστές που πήραν μέρος σε αυτό το μοναδικό γεγονός.