Οι χίπις είχαν την δική τους παρουσία στο φετινό Πατρινό Καρναβάλι.

Τα "παιδιά των λουλουδιών" κατέβηκαν στους δρόμους της Πάτρας, στην μεγάλη παρέλαση της Κυριακής και γιόρτασαν το Πατρινό Καρναβάλι, χορεύοντας σε όλη την διάρκεια της διαδρομής. Το πλήρωμα 184, οι "Hippie in the city", έδειξε ότι το κίνημα των χίπις και όλη η φιλοσοφία που χαρακτήριζε αυτό το ρεύμα μπορεί να έχει τον δικό του χώρο στην μεγάλη αυτή γιορτή της αχαϊκής πρωτεύουσας. 

Ένα γκρουπ που είχε μέσα του άτομα όλων των ηλικιών από μικρά παιδιά και εφήβους, έως γονείς με τις οικογένειες τους, αλλά και νέους με τις παρέες του. Τα παιδιά των λουλουδιών είναι άλλωστε πάντα δεκτικά και όλοι μπορούν να μπουν στην παρέα τους, αρκεί να έχουν μία μεγάλη καρδιά για να μπορούν να αγαπάνε, να περνούν καλά και φυσικά να καρναβαλίζονται. 


Και το σίγουρο είναι ένα όπως φάνηκε μέσα από την μεγάλη παρέλαση της Κυριακής. Τα μέλη του 184 έχουν το Πατρινό Καρναβάλι στην καρδιά τους. 

Οι φωτογραφίες είναι μια προσφορά της "Euroline Σ. Μπακολιάς και ΣΙΑ ΕΠΕ Αnek Lines" η οποία μέσα από το patrasevents.gr, προβάλλει όλα τα πληρώματα, τους καρναβαλιστές, αλλά και την ίδια την πόλη μέσα από το καρναβάλι της σε μία προσπάθεια να αποτυπώσει στον φωτογραφικό φακό, όσο γίνεται περισσότερες στιγμές από αυτά που έζησαν οι 45.000 καρναβαλιστές που πήραν μέρος σε αυτό το μοναδικό γεγονός.