Ένας διαφορετικός κόσμος γεμάτος από φαντασία, έμπνευση και χρώματα συμμετείχε στην μεγάλη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού.

Ένας κόσμος που δημιούργησε ένα ξεχωριστό καρναβαλικό γκρουπ, το οποίο έκανε αίσθηση, με το σύνολο της παρουσίας του. Ο κόσμος της Wonderland και του πληρώματος 29. Πρόκειται για ένα καρναβαλικό γκρουπ που άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις στο πέρασμα του και που διακρίθηκε για το κέφι και την διάθεση που είχε. 

Η Wonderland που παραπέμπει ασφαλώς σε έναν παραμυθόκοσμο και συσχετίζει αυτή την μαγεία τη παιδικής φαντασίας και του παραμυθιού, με τον εξίσου κόσμο του καρναβαλιού, πέρασε από μπροστά μας στην μεγάλη παρέλαση της Κυριακής και μας συνεπήρε με την συνολική παρουσία που είχε ως πλήρωμα, χαρίζοντας μας ένα μοναδικό θέαμα κεφιού, χαράς και αισιοδοξίας. 


Οι φωτογραφίες είναι μια προσφορά της "Euroline Σ. Μπακολιάς και ΣΙΑ ΕΠΕ Αnek Lines" η οποία μέσα από το patrasevents.gr, προβάλλει όλα τα πληρώματα, τους καρναβαλιστές, αλλά και την ίδια την πόλη μέσα από το καρναβάλι της σε μία προσπάθεια να αποτυπώσει στον φωτογραφικό φακό, όσο γίνεται περισσότερες στιγμές από αυτά που έζησαν οι 45.000 καρναβαλιστές που πήραν μέρος σε αυτό το μοναδικό γεγονός.