Είναι να μην μείνεις παγωτό με όλα αυτά που γίνονται γύρω μας; 

Το πλήρωμα 179 συνέλαβε το αυτονόητο, το έκανε στολή και κέρδισε τις εντυπώσεις από πλευράς πρωτοτυπίας στις καρναβαλικές στολές που είδαμε από όλα αυτά τα πληρώματα που πέρασαν από μπροστά μας στην μεγάλη παρέλαση της Κυριακής. 

Μια στολή έμπνευση που αποτέλεσε την πράξη αυτής της ιδέας των υπευθύνων του πληρώματος που κατάφεραν να σατιρίσουν και να καυτηριάσουν την σύγχρονη πραγματικότητα, με έναν εντελώς καρναβαλικό τρόπο που συνδύαζε την αισθητική και το στυλ. 

Το γκρουπ κέρδισε τις εντυπώσεις στην μεγάλη παρέλαση της Κυριακής, με το σύνολο της παρουσίας του, βγάζοντας ένα όμορφο και αρμονικό αποτέλεσμα προς τα έξω.

Επιπλέον τα μέλη του πληρώματος, άτομα όλων των ηλικιών, είχαν αρκετό κέφι και διάθεση και έδειξαν να περνούν υπέροχα, δίνοντας μια άψογη εικόνα σε όλα την παρέλαση. 


Οι "Μείναμε Παγωτό" ήταν μία ακόμα απόδειξη στο φετινό Πατρινό Καρναβάλι ότι οι καρναβαλιστές έχουν άποψη για την σύγχρονη πραγματικότητα και επικαιρότητα που ζούμε και ξέρουν να την μεταφράζουν αυτή καρναβαλικά, βγάζοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα που λειτουργεί πάντα προς όφελος της συνολικής εικόνας αυτής της μεγάλης γιορτής για την Πάτρα. Με λίγα λόγια μας άφησαν και μας παγωτό όταν τους είδαμε.

Οι φωτογραφίες είναι μια προσφορά της "Euroline Σ. Μπακολιάς και ΣΙΑ ΕΠΕ Αnek Lines" η οποία μέσα από το patrasevents.gr, προβάλλει όλα τα πληρώματα, τους καρναβαλιστές, αλλά και την ίδια την πόλη μέσα από το καρναβάλι της σε μία προσπάθεια να αποτυπώσει στον φωτογραφικό φακό, όσο γίνεται περισσότερες στιγμές από αυτά που έζησαν οι 45.000 καρναβαλιστές που πήραν μέρος σε αυτό το μοναδικό γεγονός.