Από τα γκρουπ που έχουν την δική τους ιστορία στο Πατρινό Καρναβάλι και που αποτελείται από γνήσιους καρναβαλιστές που το ζουν κάθε χρόνο σε όλη του την διάσταση και σε όλα του τα πεδία. 

Καλλιτεχνικά, δημιουργικά και καρναβαλικά. Το πλήρωμα "Καρτέλ έδωσε την δική του νότα στην μεγάλη παρέλαση της Κυριακής, με την κεντρική ιδέα να παραπέμπει σε κάτι ξεχωριστό, δοσμένη με ένα καρναβαλικό και πρωτότυπο τρόπο, ενώ αισθητικά αποτέλεσε κάτι το διαφορετικό με τις μαύρες στολές του, κόντρα στο υπόλοιπο πολύχρωμο ποτάμι των άλλων γκρουπ του Πατρινού Καρναβαλιού. 

Οι... Κάρτελ έκαναν αίσθηση με την παρουσία τους, έδειξαν στην παρέλαση με τον καλύτερο τρόπο ότι το χαίρονται το καρναβάλι και το έχουν μέσα στη ψυχή τους, ενώ είχαν και ένα δυναμισμό σε όλη την πορεία τους, μη σταματώντας να χορεύουν και να περνούν όμορφα και καλά.


Οι περισσότεροι άλλωστε από αυτούς βγαίνουν χρόνια παρέα και η χημεία μεταξύ τους έχει δέσει για τα καλά. Αφήστε που είχαν και ένα υπέροχο άρμα, δική τους έμπνευση και κατασκευή που άρεσε αρκετά. 

Οι φωτογραφίες είναι μια προσφορά της "Euroline Σ. Μπακολιάς και ΣΙΑ ΕΠΕ Αnek Lines" η οποία μέσα από το patrasevents.gr, προβάλλει όλα τα πληρώματα, τους καρναβαλιστές, αλλά και την ίδια την πόλη μέσα από το καρναβάλι της σε μία προσπάθεια να αποτυπώσει στον φωτογραφικό φακό, όσο γίνεται περισσότερες στιγμές από αυτά που έζησαν οι 45.000 καρναβαλιστές που πήραν μέρος σε αυτό το μοναδικό γεγονός.