Το Πατρινό Καρναβάλι του 2019 είχε το δικό του τσίρκο που κατέβηκε στην μεγάλη παρέλαση της Κυριακής στους δρόμους της Πάτρας και έδωσε μία ξεχωριστή παράσταση, εντυπωσιάζοντας τους θεατές κάνοντας τους να καταλάβουν και να πάρουν μία γεύση από τον ενθουσιασμό που χαρακτηρίζει ως στοιχείο αυτή την υπέροχη γιορτή της αχαϊκής πρωτεύουσας. 

Το Circus του πληρώματος 43 μπορεί να μην είχε θηρία, ακροβάτες, μπαλαρίνες και κλόουν είχε όμως κάτι που τα ξεπερνούσε όλα αυτά. Είχε εκατοντάδες καρναβαλιστές, όλων των ηλικιών που διψούσαν για καρναβάλι και το απέδειξαν αυτό στην μεγάλη παρέλαση της Κυριακής.

Το Circus ήταν πράγματι ένα από τα πολυπληθέστερα καρναβαλικά πληρώματα του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού, όμως κατάφερε και συνδύασε την εμπορική του αυτή επιτυχία, με μία αρκετά καλή παρουσία στις παρελάσεις, αλλά και με μία πρωτότυπη στολή που άρεσε αρκετά. Μια στολή με έντονα καρναβαλικά χρώματα που έκανε αίσθηση. 


Το βασικό όμως στοιχείο του ήταν το κέφι, ο ενθουσιασμός και η διάθεση που έδειξαν οι καρναβαλιστές του πληρώματος για να διασκεδάσουν και να πάρουν μέρος σε αυτή την υπέροχη γιορτή, ξεσηκώνοντας στο πέρασμα του τον κόσμο, σε όλη την διάρκεια της παρέλασης της Κυριακής.

Και φυσικά όλο αυτά απογειώθηκαν όταν το γκρουπ μπήκε στην πλατεία Γεωργίου. O επικεφαλής του πληρώματος Γιώργος Μυκονιάτης, μιλώντας στο patrasevents.gr για τη μεγάλη παρέλαση της Κυριακής, τονίζει: "Ήταν μία υπέροχη παρέλαση και τα πέρασε όλος ο κόσμος πολύ όμορφα.

Πιστεύω ότι το γκρουπ μας έκανε αίσθηση σε όλον τον κόσμο, τόσο με την στολή του, όσο και με το άρμα του, αλλά και με το κέφι που είχαν τα μέλη του. Εύχομαι όλος ο κόσμος να πέρασε το ίδιο καλά όπως εμείς και πάντα να έχουμε τέτοια καρναβάλια". 

Οι φωτογραφίες είναι μια προσφορά της "Euroline Σ. Μπακολιάς και ΣΙΑ ΕΠΕ Αnek Lines" η οποία μέσα από το patrasevents.gr, προβάλλει όλα τα πληρώματα, τους καρναβαλιστές, αλλά και την ίδια την πόλη μέσα από το καρναβάλι της σε μία προσπάθεια να αποτυπώσει στον φωτογραφικό φακό, όσο γίνεται περισσότερες στιγμές από αυτά που έζησαν οι 45.000 καρναβαλιστές που πήραν μέρος σε αυτό το μοναδικό γεγονός.