"Καλύτερα δεν γίνεται" και το πάρτι των καρναβαλικών πληρωμάτων αποδείχτηκε, την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, όνομα και πράγμα για τους καρναβαλιστές και τον κόσμο που βρέθηκε στο Apotheosis Live Stage. 

Δεν θα μπορούσαν να περάσουν καλύτερα. "Ήταν το καλύτερο πάρτι ever" μας είπαν χαρακτηριστικά Πατρινοί και καρναβαλιστές που βρέθηκαν εκεί και έδωσαν για ακόμα μία χρονιά το παρών σε ένα πάρτι που έγινε θεσμός για το καρναβάλι της πόλης. 

Όλα ήταν υπέροχα. Και φυσικά, πέρα από την μουσική των ds's που έπαιζαν στα δύο stage αναγκάζοντας τον κόσμο να χορεύει έως το πρωί, προηγήθηκαν οι live εμφανίσεις της dream team καλλιτεχνών που ανέβηκε στη σκηνή και ξεσήκωσε από την αρχή τους καρναβαλιστές. 

Η Μπέσυ Αργυράκη, ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο Ρόμπερτ Ούλιαμς, ο Τέρυ Χρυσός και όλοι οι άλλοι καλλιτέχνες που ήταν προσκεκλημένοι ειδικά για αυτό το πάρτι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, σε ένα event που χαρακτηρίστηκε από το κέφι, την διάθεση και το υπέροχο κλίμα από όλους όσους ήταν εκεί  αλλά και από αυτούς που είχαν φροντίσει για την κάθε λεπτομέρεια του. 

Δείτε βίντεο με τα live αυτού του υπέροχου πάρτι: 


ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΡΤΥ ΠΗΡΩΜΑΤΩΝ 10 3 2019 Νο1


ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΡΤΥ ΠΗΡΩΜΑΤΩΝ 10 3 2019 Νο2


ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΡΤΥ ΠΗΡΩΜΑΤΩΝ 10 3 2019 Νο3


ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΡΤΥ ΠΗΡΩΜΑΤΩΝ 10 3 2019 Νο4


ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΑΡΤΥ ΠΗΡΩΜΑΤΩΝ 10 3 2019 Νο5

(Όλα τα βίντεο είναι του S hal).