Ένα από τα στοιχεία που μας άρεσαν στο φετινό Πατρινό Καρναβάλι ήταν οι δεκάδες οικογένειες που είδαμε. 

Γονείς μαζί με τα μικρά παιδιά τους έδωσαν το παρών και βγήκαν στους δρόμους της Πάτρας για να ζήσουν αυτή την μοναδική εμπειρία. Ειδικότερα, στην μεγάλη παρέλαση της Κυριακής, δεκάδες οικογένειες, σε πολλά από τα πληρώματα πήραν μέρος και συμμετείχαν ενεργά. 

Το γεγονός αυτό σπάει τον "μύθο" που θέλει το Πατρινό Καρναβάλι να είναι μόνο για τις νεανικές παρέες που βγαίνουν στο καρναβάλι απλά και μόνο για να διασκεδάσουν και να περάσουν καλά. Δείχνει ότι το μικρόβιο του Kαρναβαλιού στην Πάτρα περνάει από γενιά σε γενιά και ότι το Πατρινό Καρναβάλι έχει μέλλον μπροστά του.

Οι δεκάδες μικροί καρναβαλιστές που είδαμε στην μεγάλη παρέλαση της Κυριακής, να παρελαύνουν μαζί με τους γονείς τους χέρι με χέρι αποτελούν την πιο όμορφη εικόνα για το καρναβάλι της Πάτρας. Πολλοί από αυτούς μάλιστα έζησαν με τον πιο έντονο τρόπο το φετινό Πατρινό Καρναβάλι αφού στο μεταξύ είχαν πάρει μέρος και στο Καρναβάλι των μικρών που προηγήθηκε. 

Οι φωτογραφίες είναι μια προσφορά της "Euroline Σ. Μπακολιάς και ΣΙΑ ΕΠΕ Αnek Lines" η οποία μέσα από το patrasevents.gr, προβάλλει όλα τα πληρώματα, τους καρναβαλιστές, αλλά και την ίδια την πόλη μέσα από το καρναβάλι της σε μία προσπάθεια να αποτυπώσει στον φωτογραφικό φακό, όσο γίνεται περισσότερες στιγμές από αυτά που έζησαν οι 45.000 καρναβαλιστές που πήραν μέρος σε αυτό το μοναδικό γεγονός.