Η μεγάλη παρέλαση της Κυριακής του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 πρόσφερε ένα μοναδικό θέαμα σε όλη την Ελλάδα και την δυνατότητα στους φωτογράφους για υπέροχες λήψεις. 

Η "Euroline Σ. Μπακολιάς και ΣΙΑ ΕΠΕ Αnek Lines" σε συνεργασία με το patrasevents.gr βγήκε στο κέντρο της Πάτρας και κάλυψε την μεγάλη παρέλαση της Κυριακής, βγάζοντας χιλιάδες φωτογραφίες από όλα τα πληρώματα του Πατρινού Καρναβαλιού, σε μία προσπάθεια να αποτυπώσει στον φωτογραφικό φακό, όσο γίνεται περισσότερες στιγμές από αυτά που έζησαν οι 45.000 καρναβαλιστές που πήραν μέρος σε αυτό το μοναδικό γεγονός. 

Το φετινό Πατρινό Καρναβάλι ήταν, σύμφωνα με όσους το έζησαν και το είδαν από κοντά, το καλύτερο ίσως καρναβάλι της τελευταίας δεκαετίας, όχι μόνο από πλευράς προσέλευσης κόσμου, αλλά και θεάματος.

Οι 45.000 και πλέον καρναβαλιστές, αλλά και τα 157 πληρώματα που συμμετείχαν στο κορυφαίο δρώμενο του Πατρινού Καρναβαλιού πρόσφεραν ένα ξεχωριστό πολύχρωμο θέαμα με το κέφι τους, τις στολές τους και τις κατασκευές τους.  

Στοιχεία που φάνηκαν με τον καλύτερο τρόπο σε αυτή την μεγάλη, ζωντανή και λαμπερή παρέλαση. Σε μία παρέλαση, με παλμό και δυναμική, με τα καρναβαλικά γκρουπ να βγάζουν φέτος τον καλύτερο τους εαυτό από πλευράς έμπνευσης, φαντασίας, χρωμάτων και σχεδίων στις καρναβαλικές τους αμφιέσεις. 

Η Euroline, μας δίνει την δυνατότητα να ξαναζήσουμε μέσα από τις χιλιάδες αυτές φωτογραφίες που θα δείτε τις επόμενες ημέρες στο portal του patrasevents.gr, την μεγάλη παρέλαση της Κυριακής και να βάλουμε όλες αυτές τις στιγμές καλά χαραγμένες για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μας.  

Για αρχή δείτε 69 ξεχωριστές φωτογραφίες από όλη την μεγάλη παρέλαση της Κυριακής και μπείτε και πάλι στο κλίμα των όσων έζησε η Πάτρα την περασμένη Κυριακή. Θα ακολουθήσουν ασφαλώς και άλλες χιλιάδες ακόμα εικόνες και ίσως ακόμα πιο χαρακτηριστικές από τα πληρώματα που παρέλασαν σε αυτό το καρναβαλικό ποτάμι κεφιού, σε ένα γεγονός που όμοιο του δεν υπάρχει πουθενά αλλού στην Ευρώπη. 

Η "Euroline Σ. Μπακολιάς και ΣΙΑ ΕΠΕ Αnek Lines" μέσα από τις φωτογραφίες που θα ανέβουν στο patrasevents.gr, προβάλλει έτσι όλα τα πληρώματα, τους καρναβαλιστές, αλλά και την ίδια την πόλη μέσα από το καρναβάλι της.