Το πάρτι-θεσμός της τελευταίας νύχτας του Πατρινού Καρναβαλιού, αυτό των Καρναβαλικών πληρωμάτων, έγραψε και φέτος τη δική του ιστορία. 

Ένα πάρτι που για τους καρναβαλιστές και τα πληρώματα είναι ταυτόσημο με τη λήξη του Πατρινού Καρναβαλιού και γίνεται πάντα κάθε χρόνο την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς. Φέτος το πάρτι των πληρωμάτων ήταν το καλύτερο από ποτέ και τα είχε όλα: 

Live μουσική με μία δυνατή dream team, υπέροχους ήχους από τα decks, shows και happenings και στα δύο stage, ένα πλούσιο catering και φυσικά μία ξεχωριστή καρναβαλική ατμόσφαιρα, με κρεμασμένα μπαλόνια, καρδούλες, ζογκλέρ και ξυλοπόδαρους, αλλά και πολλές εκπλήξεις που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. 


Ο χορός των πληρωμάτων έγραψε ιστορία στο φετινό καρναβάλι

Ο κόσμος έδωσε από νωρίς δυναμικό παρών και οι καρναβαλιστές γέμισαν τόσο τον εσωτερικό, όσο και τον εξωτερικό χώρο του Apotheosis Live Stage που φιλοξένησε το event. 

Στο εσωτερικό stage τη μουσική είχαν αναλάβει ο Γιώργος Κολλιόπουλος και ο Παναγιώτης Γεωργίου, ενώ στο εξωτερικό stage έπαιζε συνεχόμενα, χωρίς καμία παύση ο Στέλιος Αποστολόπουλος. 

Οι μουσικές ήταν υπέροχες και ξεσήκωσαν τον κόσμο, με τους καρναβαλιστές να χορεύουν από το ξεκίνημα του πάρτι μέχρι και το πρωί.

Στα ξεχωριστά σημεία της βραδιάς, ήταν η live εμφάνιση της Μπέσσυ Αργυράκη, του Λάκη Τζορντανέλη, του Γιώργου Πολυχρονιάδη, του Δημήτρη Κοργιαλά, του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, αλλά και του Τέρυ Χρυσού. Πλήθος καρναβαλιστών σε ένα πάρτι που έγινε θεσμός

Τα ονόματα των καλλιτεχνών του live ήταν πριβέ, κυκλοφορούσαν μόνο μεταξύ των κλειστών ομάδων των καρναβαλιστών και των διοργανωτών, αφού οι προσκλήσεις έτσι και αλλιώς ήταν μετρημένες και είχαν γίνει ανάρπαστες εδώ και αρκετές ημέρες. Άλλωστε, όλοι γνωρίζουν ότι σε αυτό το πάρτι περνάνε πάντα καλά και μοναδικά. 

Και φυσικά δεν διαψεύστηκαν. Το κερασάκι της βραδιάς ήταν το αναμνηστικό δώρο που μοιράστηκε στους συμμετέχοντες και περιλάμβανε λουκούμια, ασπιρίνες, καφέ, σοκολάτες υγείας, καραμέλες, τσίχλες έως προφυλακτικά και VIR (φυτικό χάπι του έρωτα), όλα μαζί σε αμπαλάζ με αυτοκόλλητο που έγραψε "Η κλασσική συνταγή της επόμενης μέρας και του χρόνου μπούλες - 11 Μαρτίου 2019".


Κέφι, χαρά και διάθεση στο Apotheosis Live Stage


Ήδη το facebook και τα social media έχουν γεμίσει από φωτογραφίες και πλάνα από το μαγικό πάρτι των καρναβαλικών πληρωμάτων.

Οι καρναβαλιστές και τα πληρώματα αποχαιρετώντας το φετινό Πατρινό Καρναβάλι, με ένα διασκεδαστικό και μοναδικό τρόπο έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά. Το είπαν, άλλωστε, και στο αντίο που έλεγαν στον κόσμο όταν έφευγε. Και του χρόνου μπούλες! 

Το patrasevents.gr βρέθηκε στο πάρτι και κατέγραψε τα δρώμενα. 


Η... συνταγή της επόμενης ημέρας