Η νυχτερινή ποδαράτη, ήταν εντυπωσιακή και άφησε τη δική της σφραγίδα στην σελίδα του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 που πλέον πέρασε στην ιστορία. 

Μια παρέλαση που έδωσε φως και λάμψη στη νύχτα της Πάτρας και παρέσυρε στο πέρασμά της ό,τι βρήκε μπροστά της, βάζοντάς το στη δίνη του κεφιού και της χαράς, όπως ήθελε ο βασιλιάς της.

Αν το Πατρινό Καρναβάλι έχει το δικό του βασίλειο στις καρδιές και τις ψυχές μας, τότε η νυχτερινή ποδαράτη είναι σίγουρα η πριγκιπέσα του, αυτή που με τη λάμψη της, μέσα στο σκοτάδι, παίρνει από το χέρι όλους τους καρναβαλιστές και τους αιχμαλωτίζει για ένα τουλάχιστον τριήμερο στο κάστρο του καρναβαλιού, εκεί όπου η Πάτρα έχει ασφαλώς το δικό της θρόνο. 

Η νυχτερινή ποδαράτη πέτυχε λοιπόν και φέτος το σκοπό της. Και όχι μόνο αυτό. Ειδικότερα φέτος, είχε μια μαγεία και έναν παλμό σε όλη τη διάρκεια της. Πάνω από 40.000 καρναβαλιστές και χιλιάδες κόσμου που βρέθηκαν στην Πάτρα, παρασύρθηκαν από αυτή και αφέθηκαν στις διαθέσεις της, δημιουργώντας μέσα στη νύχτα μία μοναδική καρναβαλική ατμόσφαιρα, σε ένα πολύχρωμο ποτάμι ζωής που σίγουρα για όσους το έζησαν ή έστω το παρακολούθησαν από κοντά, θα τους μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη. 

Ο φωτογραφικός φακός του patrasevents.gr ήταν εκεί για ακόμα μία χρονιά. Δείτε νέες μοναδικές και ξεχωριστές φωτογραφίες από τη νυχτερινή ποδαράτη του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 που αποτυπώνουν αυτό το κλίμα που υπήρξε στο κέντρο της Πάτρας πριν από λίγες ώρες. 


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Νυχτερινή Ποδαράτη Πατρινού Καρναβαλιού 09-03-19 Part 1/2

Νυχτερινή Ποδαράτη Πατρινού Καρναβαλιού 09-03-19 Part 2/2