Κατά κοινή ομολογία η τελετή λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού εντυπωσίασε σε όλα της και ήταν άψογα οργανωμένη, έτοιμη για να δεχτεί χιλιάδες κόσμου στον Μώλο της Αγίου Νικολάου που την παρακολούθησε, μη κρύβοντας τον ενθουσιασμό του. 

Δεν ήταν μόνο τα πυροτεχνήματα που ήταν περισσότερα από κάθε άλλη φορά και κράτησαν σχεδόν 20 λεπτά. Ούτε οι Locomondo που ξεσήκωσαν το κοινό και το έκαναν να χορεύει με του που βγήκαν στην σκηνή. 

Ήταν και η παράσταση που προηγήθηκε. Μια παράσταση που πάντρεψε το λαϊκό στοιχείο του Καραγκιόζη με την παράδοση του εθίμου του Κινέζικου Δράκου. Ο Χρήστος Πατρινός που σκηνοθέτησε αυτή την παράσταση από πλευράς Καραγκιόζη, μαζί με τους εθελοντές ηθοποιούς που συμμετείχαν έβγαλαν γέλιο και αποτέλεσαν μία ευχάριστη νότα στην αρχή της τελετής λήξης. 

Όμως εντυπωσιακοί ήταν για ακόμα μία φορά και οι 26 χορευτές - ακροβάτες του Κινέζικου Δράκου που στο φινάλε των εμφανίσεων τους στο Πατρινό Καρναβάλι, έκαναν και πάλι τα μαγικά τους, αφήνοντας τον κόσμο που τους παρακολουθούσε με το στόμα ανοικτό. Η εμφάνιση τους στην τελετή λήξης ήταν το κερασάκι στην τούρτα της φιλοξενίας που είχαν στο Πατρινό Καρναβάλι. 

Η παρουσία τους στο Πατρινό Καρναβάλι αποδείχτηκε κάτι παραπάνω από επιτυχημένη. Ο φακός του patrasevents.gr βρέθηκε στην τελετή λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού και εξασφάλισε φωτογραφίες από το δρώμενο της αναπαράστασης του Καραγκιόζη με τον Κινέζικο Δράκο.