Καθαρά Δευτέρα και δεκάδες Πατρινοί βρέθηκαν από νωρίς το μεσημέρι στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας, δίνοντας το παρών στην πρόσκληση του δήμου και παίρνοντας μέρος στις εκδηλώσεις. 

Ο ουρανός πάνω από την Ακτή Δυμαίων γέμισε έτσι από πολύχρωμους χαρταετούς, με τους Πατρινούς να τηρούν και φέτος το παραδοσιακό έθιμο.

Πρωταγωνιστές για ακόμα μία φορά τα παιδιά που τους αρέσει να βλέπουν όλους αυτούς τους χαρταετούς να πετούν ψηλά στον ουρανό, κάνοντας τους δικούς τους σχηματισμούς.


Ο καλός καιρός που έκανε τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι διευκόλυνε ακόμα περισσότερο τους Πατρινούς να κατέβουν στο Νότιο Πάρκο και η ατμόσφαιρα που επικράτησε ήταν σαρακοστιανή και γιορταστική.

Πέρα από το πέταγμα του χαρταετού, όσοι βρέθηκαν στο Νότιο Πάρκο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις παραδοσιακές λιχουδιές της Καθαράς Δευτέρας σε ένα γιορταστικό τραπέζι που είχε φροντίσει να διοργανώσει ο δήμος.

Παράλληλα, στο Νότιο Πάρκο έλαβαν χώρα και καλλιτεχνικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, με το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου να παρουσιάζει ιδιαίτερους χορούς, ενώ ακολούθησε συναυλία με την ορχήστρα «Απηλιώτικη Πνοή».

Δείτε φωτογραφίες: