Ο Παύλος Σταματόπουλος μιλά στην εφημερίδα Real Life και στην Πολυξένη Καραμίχα για την συνεργασία του είχε στον Alpha με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν λίγα χρόνια.

Μια άλλη πρώην συνεργάτιδά σου, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την παρακολούθησες φέτος; Την παρακολούθησα, ναι. Ξεκίνησε πάρα πολύ περίεργα, δηλαδή νομίζω ότι δεν ήταν πάρα πολύ άνετη, δεν ξέρω τι συνέβαινε. Εξελίχθηκε πάρα πολύ θετικά και αυτό φάνηκε και στην ίδια. Και ο κόσμος το αποδέχτηκε πιο καλά αφού πέρασαν κάποιες εβδομάδες. Νομίζω πως ήταν κάτι που της ταίριαζε πιο πολύ από το Σαββατοκύριακο, γιατί είχε να κάνει με μόδα – οι γυναίκες τα λένε και πιο καλά μεταξύ τους. Της πήγε περισσότερο το απογευματινό απ’ ό,τι το Σαββατοκύριακο.

Το λες με πικρία αυτό; Όχι. Γιατί να έχω πικρία; Πέντε χρόνια έχω περάσει μαζί της.

Για να το λες, ίσως κάτι έβλεπες πως δεν πήγαινε καλά τότε. Όχι, όχι. Όταν ήρθε στο «Μες στην καλή χαρά», που ουσιαστικά ήταν η πρώτης της δουλειά, δίπλα μας μάθαινε τη δουλειά, δεν είχε καμιά τηλεοπτική εμπειρία. Και όπως καταλαβαίνεις, αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Προσπαθούσε κι αυτή να βρει τι της αρέσει, τι της ταιριάζει και τι όχι. Εγώ θεωρώ ότι η Κωνσταντίνα ήταν ο εαυτός της μόνο την τελευταία χρονιά, στο «Σπίτι μυ, σπιτάκι μου». Τι λέω αυτό με βεβαιότητα, γιατί θα δύο τελευταία χρόνια έκανα εγώ την αρχισυνταξία της εκπομπής, επομένως συνεργαζόμασταν πιο στενά. Τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαμε και τόσο στενή συνεργασία, δεν είχα την επιμέλεια της εκπομπής, ούτε την αρχισυνταξία. Οπότε νομίζω πως, αν ρωτήσεις και την ίδια αν τώρα νιώθει πιο άντεη, πιο απελευθερωμένη και χαλαρή, θα πει «ναι». Ήταν και ένα αντικείμενο που την ενδιαφέρει περισσότερο από το Σαββατοκύριακο. Εμείς με την Κωνσταντίνα ουσιαστικά περάσαμε τις παιδικές ασθένειες.

Μου άρεσε όπως το έθεσες… Ναι, δηλαδή εγώ με την Κωνσταντίνα πέρασα τις παιδικές ασθένειες. Ήταν ένα παιδί με το οποίο ξεκινήσαμε μαζί στα πρώτα της βήματα και ως παιδί πέρασε και εφηβεία. Τώρα είναι ενήλικη.