Για 20 περίπου λεπτά ο ουρανός της Πάτρας πήρε φως και χρώμα, κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού

Τα πυροτεχνήματα εντυπωσίασαν τους χιλιάδες καρναβαλιστές και επισκέπτες της Πάτρας στο μόλο της Αγίου Νικολάου την ώρα που ο Βασιλιάς Καρνάβαλος καιγόταν υπό τους ήχους του Καραγκιόζη, μέσα στη θάλασσα, μπροστά από το παλαιό λιμάνι. 

Τα χρώματα των βεγγαλικών και των πυροτεχνημάτων ήταν μοναδικά και έκαναν υπέροχους σχηματισμούς, βάζοντας σε μία άλλη διάσταση την καρναβαλική νύχτα της Πάτρας, σηματοδοτώντας το πέρασμα του Πατρινού Καρναβαλιού 2019, από το παρόν στο παρελθόν, αφήνοντας και αυτό τόσες υπέροχες στιγμές σε όσους το έζησαν από κοντά και μπήκαν στη δίνη του όλες αυτές τις μέρες. 

Το φινάλε των πυροτεχνημάτων, όπως είχε προαναγγέλλει το patrasevents.gr, ήταν και το πιο εντυπωσιακό από όλα. Τα ειδικά πυροτεχνήματα που έγραψαν στο τέλος στον ουρανό, το όνομα της Πάτρας, έχοντας δίπλα του μία καρδιά που παραπέμπει στην αγάπη (love), έκανε τους χιλιάδες θεατές να ξεσπάσουν σε κραυγές και αναφωνητά, δείχνοντας έτσι το πόσο εντυπωσιασμένοι έμειναν από το θέαμα. 

Το Πατρινό Καρναβάλι είναι μια καρδιά γεμάτη από αγάπη για τους Πατρινούς, αλλά και για όλη την Ελλάδα. Μια καρδιά που όλο κάθε χρόνο μας δίνει κάποιες από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μας. 

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες του patrasevents.gr: