Οι Locomondo μας έβαλαν στο δικό τους τρελό κόσμο, όπως παραπέμπει και το όνομά τους, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την τελετή λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2019

Το αγαπημένο συγκρότημα έβαλε φωτιά στο παλαιό λιμάνι της Πάτρας και απογείωσε με την παρουσία του την τελευταία εκδήλωση του Πατρινού Καρναβαλιού.

Οι Locomondo, σε μία συναυλία που είχε παλμό, δυναμική και ένταση, ξεσήκωσαν το κοινό της Πάτρας και αποδείχθηκαν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαν να είχαν οι υπεύθυνοι για αυτή την τελετή λήξης. 

Ο μόλος της Αγίου Νικολάου είχε γεμίσει από νωρίς με κόσμο και όταν το συγκρότημα εμφανίστηκε στη σκηνή δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα από την Τριών Συμμάχων και κάτω.


Οι Locomondo έβαλαν σε άλλη διάσταση το μόλο της Αγίου Νικολάου!


Τα μέλη του συγκροτήματος έπαιξαν όλες τις επιτυχίες και τα τραγούδια που αγαπάει ο κόσμος, δίνοντας ρυθμό στην τελετή λήξης και δίνοντας άλλη διάσταση, σε αυτή την καρναβαλική νύχτα της Πάτρας. 

Η συναυλία που έδωσαν ήταν το καλύτερο "αντίο" για τους Πατρινούς, τους καρναβαλιστές και τους επισκέπτες στο Πατρινό Καρναβάλι, ενώ το πάρτι που στήθηκε στο παλαιό λιμάνι της πόλης κράτησε μέχρι αργά, δίνοντας το σύνθημα σε όλη την Πάτρα για να ξεκινήσουν και τα υπόλοιπα, στα μπαρ, τα καταστήματα, στα σπίτια και παντού. 

Το patrasevents.gr βρέθηκε στο μόλο της Αγίου Νικολάου και κάλυψε με το φωτογραφικό του φακό τις καλύτερες στιγμές μιας μοναδικής και ξεχωριστής συναυλίας.


Υπέροχοι οι Locomondo αποθέωσαν τη τελετή λήξης του Καρναβαλιού!



Χιλιάδες κόσμου στο παλαιό λιμάνι της Πάτρας για τους Locomondo!