Η Πάολα ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου την αποχώρηση της από το Γκάζι Live, αναφέροντας πως δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο τη συμπεριφορά και τις ιδιοτροπίες του Νότη Σφακιανάκη, όπως αναφέρει το zappit.

Λίγες ώρες μετά, το Gazi Live, μέσω ανακοίνωσής του στο Facebook ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που επέλεξε το νυχτερινό μαγαζί, και ανέφερε πως ρίχνει αυλαία δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προγραμματισμένη λήξη των εμφανίσεων.

Τι αναφέρεται για το παρασκήνιο της αποχώρησης από το περιβάλλον της Πάολα;

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρθηκαν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», η Πάολα φαίνεται πως συνηθίζει να κάνει ένα πάρτυ στο καμαρίνι της μετά το τέλος του προγράμματος, ενώ ο Νότης Σφακιανάκης να ξεκουράζεται, κάτι το οποίο φαίνεται να δημιούργησε ένταση ανάμεσα τους που οδήγησε σε βαριές κουβέντες. Συγκεκριμένα ο Κώστας Τσουρός ανέφερε: «Η Πάολα συνηθίζει σε όποιο μαγαζί είναι, μετά το τέλος του προγράμματος να πηγαίνουν οι φίλοι και οι θαυμαστές στο καμαρίνι, να έχει μουσική, να κερνά τον κόσμο και να περνάνε καλά. Ο Νότης Σφακιανάκης φαίνεται να ενοχλήθηκε από αυτό το πάρτυ που γίνεται στο καμαρίνι της Πάολα γιατί δεν μπορούσε να κοιμηθεί όπως μου αναφέρουν πηγές κοντά στην Πάολα, αλλά και από το μαγαζί. Το καμαρίνι του Νότη Σφακιανάκη βρίσκεται δίπλα στο καμαρίνι της Πάολα, αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι ο Νότης Σφακιανάκης έμενε στο μαγαζί μετά το τέλος του προγράμματος. Έμενε στο καμαρίνι του και κοιμόταν εκεί. Επειδή δίπλα γινόταν αυτό το πάρτυ, ο Νότης Σφακιανάκης είχε στείλει κάποιους συνεργάτες του και είχαν πει στην Πάολα να σταματήσει τη μουσική γιατί δεν μπορεί να κοιμηθεί. Αυτό είχε γίνει δύο φορές και την τρίτη φορά, που έγινε δύο εβδομάδες πριν πήγε η Πάολα η ίδια στον Νότη Σφακιανάκη και του είπε γιατί δεν έρχεσαι να μου το πεις ο ίδιος και μου στέλνεις τους ανθρώπους ότι έχεις πρόβλημα με τη μουσική, γιατί δεν το συζητάμε μεταξύ μας και να το λύσουμε; Εκεί ακολούθησε μια σύγκρουση που ακούστηκαν χυδαία πράγματα που ακούστηκαν σε όλο το μαγαζί. Ο Νότης Σφακιανάκης έβριζε χυδαία την Πάολα και η Πάολα δεν έμεινε χωρίς να πει κάτι. Και έτσι ξεκίνησε αυτή η σύγκρουση που οδήγησε χθες η Πάολα να μην μπορεί να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη.»

Τι απαντά το περιβάλλον του Νότη Σφακιανάκη;

Από το περιβάλλον του Νότη Σφακιανάκη αναφέρεται: «Η Πάολα έκανε πάρτυ κάθε βράδυ. Μάζευε φίλους και συνεργάτες, ανάμεσα στο πρώτο και στο δεύτερο πρόγραμμα και έμεναν μέχρι αργά το πρωί. Το καμαρίνι του Νότη ήταν μεσοτοιχία με εκείνο της Πάολα και η μουσική και τα τραγούδια ήταν στη διαπασών. Ο Νότης ολοκλήρωνε το πρόγραμμα του στις 6 το πρωί και έμενε 2-3 ώρες, ώστε να δει κόσμο που τον περίμενε, αλλά και συνεργάτες. Όμως λόγω της έντασης της μουσικής, δεν ήταν δυνατό να υπάρξει ούτε καν συνομιλία. Ζήτησε από την Πάολα 2 φορές πολύ ευγενικά να χαμηλώσει την ένταση, όμως δεν εισακούστηκε. Την Παρασκευή το βράδυ, αντί να τελειώσει το πρόγραμμα της στις 4 το πρωί, όπως κάθε φορά, κατέβηκε από την πίστα στις 3. 1 ώρα νωρίτερα.»

Ανάμεσα σε άλλα ο Κώστας Τσουρός ανέφερε πως η Πάολα έχει δώσει εντολή από τα χρήματα της να πληρωθεί το προσωπικό για τις μέρες που υπολείπονταν.